ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten en zit-sta tafels, vraag hiervoor een offerte aan)

 

PC houder

Met een PC houder, of CPU houder, hangt u de CPU kast onder uw bureau. U creëert hierdoor meer ruimte op het werkblad en beschermt daarnaast de PC tegen stof, vuil en diefstal. Daarnaast kan de werkplek beter schoongemaakt worden.

Bent u op zoek naar een CPU Houder ? Wij hebben ze in diverse maten en uitvoeringen.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Wilt u een PC Beugel kopen?

Een PC Beugel kunt u onder uw bureau hangen. Verticaal, maar enkele modellen zijn ook geschikt voor horizontale montage of wandmontage. U kunt de PC Beugel ook goed combineren met kabelmanagement. Zo ontstaat een efficiënte, veilige en opgeruimde computerwerkplek.

PC houder kopen: waar dient u op te letten?

Wanneer u een PC beugel wilt kopen, dient u goed te letten op de maat van uw CPU kast. Er zijn PC beugels voor de grotere en voor kleinere PC's. Bij de specificaties van de producten kunt u zien voor welke maten de computerbeugel geschikt is. Naast de grootte, zijn er ook diverse varianten qua kleur, materiaal en uitstraling. Een PC houder  is ook goed te combineren met kabelmanagement. Creëer een efficiënte, veilige en opgeruimde computerwerkplek.

Waar heeft een PC houder voor nodig?

Een PC houder onder uw bureau zorgt ervoor dat uw computer stevig staat en niet zomaar zal verschuiven of omvallen. Daarnaast houdt de PC houder uw computer veilig tegen diverse incidenten die kunnen voorkomen in een huishouden of op de werkvloer. Denk hierbij aan glas drinken die op uw computer valt, of een kind dat de computer omstoot. De PC beugel zorgt daarnaast voor extra ruimte en houdt uw computer stofvrij. Easy Ergonomics adviseert iedere computergebruiker een computer beugel.

Wij geven u graag persoonlijk advies?

Bent u op zoek naar meer persoonlijk advies, neem dan contact op met onze ergonomie adviseurs. Wij helpen u graag persoonlijk verder!

Wilt u uw werkomgeving optimaal ergonomisch inrichten, bekijk dan ook de volgende producten:  Ergonomische MuisMini Toetsenbord , Documenthouder  en een Monitorstandaard