ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten en zit-sta tafels, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Beeldschermverhoger

Is uw beeldscherm niet in hoogte verstelbaar? Gebruik dan een beeldschermverhoger of monitorstandaard.

Veel mensen spannen (vaak onbewust) nek- en schouderspieren aan wanneer zij langdurig in een verkeerde houding achter de computer werken. Het overmatig aanspannen van nek- en schouderspieren kan uiteindelijk voor nekpijn, hoofdpijn en/of schouderklachten zorgen. De hoogte van uw beeldscherm kan van grote invloed zijn op het aan en ontspannen van nek- en schouderspieren. Met een beeldschermverhoger plaatst u uw beeldscherm eenvoudig en snel op de juiste hoogte. 

Bekijk ons aanbod monitorstandaarden

Waarom een beeldschermverhoger?

Er zijn beeldschermen die van zichzelf in hoogte verstelbaar zijn, maar bij de meeste is dat niet het geval. De bovenrand van het zichtbare deel van het beeldscherm dient op of iets lager dan ooghoogte staan, afhankelijk van het soort werk en de wensen van de gebruiker.

De juiste diepte van het beeldscherm voorkomt eventuele oogklachten of hoofdpijn, die ontstaan als uw beeldscherm te ver van u af staat. De juiste hoogte voorkomt dat u nek-, schouder- en rugklachten krijgt bij het werken achter een pc.

Naast de ergonomische voordelen kan een beeldschermverhoger ook ruimte besparen. Door gebruik te maken van een beeldschermverhoger kunt u onder uw verhoger andere accessoires, pennen of documenten bewaren.

De beeldschermverhogers die Easy Ergonomics in het assortiment heeft zijn functioneel en hebben, dankzij het gebruikte materiaal en transparante kleur, een strak en minimalistisch design. Een beeldschermverhoger is een waardevolle toevoeging voor een optimale werkplek.

Over Easy Ergononomics

Bent u op zoek naar een beeldschermverhoger? Bekijk hier ons aanbod beeldschermverhogers.

Easy Ergonomics beschikt ruim 10 jaar over kennis van hulpmiddelen voor de  ergonomische werkplek . Voorkom of verhelp uw lichamelijke klachten én verhoog uw productiviteit. Elke dag staat ons team van experts voor u klaar en zoeken wij samen naar de juiste oplossing voor ergonomische problemen in de computerwerkomgeving. Ons doel is er voor te zorgen dat u en uw collega’s gezonder, prettiger en efficiënter kunnen werken.

Heeft u nog vragen over het aanschaffen van een beeldschermverhoger? Neem dan telefonisch of via de e-mail contact op met onze deskundige adviseurs. Op werkdagen zijn wij ook bereikbaar via de chat.