ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten en zit-sta tafels, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Bureaustoel

Een goede bureaustoel  kunt u eenvoudig en snel instellen naar uw persoonlijke voorkeuren en bevordert een actieve zithouding. Wanneer u actief zit verlaagt u de kans op lichamelijke ongemakken en bevordert de arbeidsproductiviteit. De bureaustoelen van Easy Ergonomics voldoen aan de Europese NEN-EN 1335 of de Nederlandse NPR 1813 normen.  

Op al onze bureaustoelen zit daarnaast 5 jaar full-service garantie op de onderdelen.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Voorkom rug- en nekklachten met een goede bureaustoel

Uit onderzoek is gebleken dat 70 tot 85% van de bevolking op een moment in zijn/haar leven te maken krijgt met rug- en/of nekklachten.  Heeft u regelmatig nek- en of rugklachten wanneer u een hele dag achter uw computer zit? Let er allereerst goed op dat uw bureaustoel goed is ingesteld en neem een actieve zithouding aan. Een actieve en gezonde houding betekent: rechtop zitten met de juiste zithoogte, zithoek, zitdiepte, armleggerhoogte en breedte en lendenondersteuning. Met een goede bureaustoel, zoals de NPR 1813 Bureaustoel van Easy Ergonomics, is het mogelijk om deze zaken aan te passen aan uw eigen werksituatie.  

Bureaustoel kopen

Wilt u een bureaustoel kopen, maar weet u niet waar u moet beginnen? Wij helpen u graag vrijblijvend verder. Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in ergonomische producten van A tot Z, voor de computerwerkplek thuis en op kantoor. In ons ruime assortiment vindt u onder andere ergonomische minitoetsenbordenmonitorstandaarden en zit-sta bureaus . Kortom, vele verschillende ergonomische producten om uw computerwerkplek  te verbeteren, de productiviteit te verhogen en lichamelijke klachten te voorkomen, te verminderen of te verhelpen.

Bureaustoel aanbieding

Vraag nu een vrijblijvende proefplaatsing aan en test of de bureaustoel aan uw wensen en eisen voldoet. Voor een proefplaatsing bieden wij een kosteloze breng- en ophaalservice van de ergonomisch stoel en zorgen voor een uitgebreide zit-instructie. Bureaustoelen kopen is nog nooit zo eenvoudig geweest! Wilt u graag meer informatie over onze bureaustoel aanbieding? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze adviseurs.