ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten en zit-sta tafels, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Computer beugel

Met behulp van een computer beugel hangt u uw computerkast (CPU) onder uw bureaublad. Het gebruik van een computer beugel brengt vele voordelen met zich mee. Ten eerste creëert u meer ruimte op uw bureaublad. Een computerbeugel draagt dus bij aan een clean desk policy. Daarnaast trekt een computer die in een computer beugel is geplaatst minder stof aan dan een computer die op de grond wordt geplaatst. Tevens kunt u op een eenvoudige manier de vloer onder uw bureau schoonhouden.

Bent u op zoek naar een computerbeugel? Wij hebben ze in diverse maten en uitvoeringen.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Zoekt u een computer ophangbeugel? 

Er zijn computer beugels waarmee u de computer horizontaal onder het bureau kunt bevestigen, beugels waarmee de computer verticaal onder het bureau bevestigd kan worden, beugels die aan de wand kunnen worden bevestigd en verrijdbare computerbeugels op een standaard. 

Bij het kiezen van de juiste computer ophangbeugel dient u te letten op de maat van uw CPU kast. Easy Ergonomics heeft beugels voor de grote PC's en voor kleinere PC’s in het assortiment. Alle computerbeugels zijn wel tussen bepaalde maten te verstellen. Bij de specificaties van de producten kunt u zien voor welke maten de computerbeugel geschikt is.

Naast de verschillende maten, zit er uiteraard ook verschil in kleur, materiaal en uitstraling. Een ophangbeugel computer is ook goed te combineren met kabelmanagement. Creëer een efficiënte, veilige en opgeruimde computerwerkplek.

Een computer beugel bureau

CPU Houder , PC houder of computerbeugels zijn allemaal benamingen voor dit product. Wat zijn de voordelen van de computer beugel? Allereerst zorgt de computer beugel onder uw bureau ervoor dat uw computer stevig staat. Nooit zal de computer zomaar verschuiven of omvallen. De computer ophangbeugel houdt uw computer veilig tegen alle obstakels die kunnen voorkomen in een huishouden of op de werkvloer. Dure elektronica kan niet zomaar omvallen. Daarnaasr creeërt u extra ruimte op, onder en rondom uw bureau en houdt dit product uw computer stofvrij. Wij adviseren daarom iedere computergebruiker een computer beugel. 

Meer advies?

Wil u graag meer advies over de diverse computer beugels, of heeft u specifieke vragen? Neem dan contact op met onze adviseurs. Wij zijn op werkdagen bereikbaar via de chat, telefoon of e-mail en helpen u graag persoonlijk verder! 

Wilt u uw werkplek ergonomisch inrichten, bekijk dan ook de volgende producten: ergonomisch (mini-) toetsenbord , Ergonomische Muis , Documenthouder en een Monitorstandaard