ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten en zit-sta tafels, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Concepthouder

Wanneer u veel met documenten werkt achter uw computer, adviseren wij om gebruik te maken van een concepthouder. Bij het werken achter een computer is een neutrale houding van het bovenlichaam en hoofd erg belangrijk, zodat de nek en schouders minder worden belast. De concepthouder moet zodanig worden geplaatst dat oncomfortabele hoofd- en oogbewegingen tot het minimum zijn beperkt en het hoofd zoveel mogelijk recht kan worden gehouden.

Een concepthouder moet altijd stabiel staan en vrij kunnen worden opgesteld. Daarnaast is een goede concepthouder stevig genoeg om meerdere documenten, boeken en ordners op te plaatsen.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Waarom kiezen voor een ergonomische concepthouder

Het verkeerd lezen van documenten achter de computer kan leiden tot nek- of schouderklachten, omdat de nek en rug vaak gedraaid wordt om documenten te kunnen lezen. Wanneer u gebruik maakt van een concepthouder, waar u documenten op plaatst, kunt u deze klachten voorkomen of verminderen. Een concepthouder of Documenthouder  plaatst u tussen het toetsenbord en uw monitor. De nek en rug hoeven niet onnodig worden gedraaid en de lichamelijke belasting neemt sterk af. Tevens zult u minder last krijgen van vermoeide ogen en hoofdpijn, doordat de kijkafstand wordt verkleind en u in 1 lijn werkt. Uw papierwerk is daarnaast beter georganiseerd, waardoor u meer tijd zal besparen en dus efficiënter zal werken.

Meer informatie of vragen? 

De adviseurs van Easy Ergonomics beschikken over ruime kennis van ergonomische producten om de ergonomische werkplek  in te richten. Voorkom of verhelp uw lichamelijke klachten én verhoog uw productiviteit. Elke dag staat ons team van experts voor u klaar en zoeken wij samen naar de juiste oplossing voor ergonomische problemen in de computerwerkomgeving. Ons doel is er voor te zorgen dat u en uw collega’s gezonder, prettiger en efficiënter kunnen werken.

Bent u op zoek naar een concepthouder voor uw computerwerkplek? Bekijk direct ons ruime assortiment. Bent u op zoek naar een concepthouder voor de mobiele werkplek? Bekijk dan onze laptopstandaards met geïntegreerde documenthouder in de categorie Laptopstandaard . Heeft u nog vragen over het aanschaffen van een conceptverhoger of wilt u meer informatie ? Neem dan telefonisch of via de e-mail contact op met onze deskundige adviseurs.