ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten, zit-sta tafels en bureaustoelen, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Contour SliderMouse Pro Light Grey Regular Wrist Rest Wired

Artikelnummer
EM070.01

De SliderMouse Pro is een gecentreerde muis waarmee je in comfortabele, ergonomische positie kunt werken – zonder strekken, draaien en overbelasten. De nieuwste cursornavigatie met navigation bar is geïntegreerd aan de bovenzijde van de SliderMouse Pro, waardoor je handen optimaal kunnen rusten op de gehele breedte van de muis. Om het je eigen te maken, hebben we het ontwerp naadloos afgestemd op je voorkeuren door diverse magnetische polssteunen in verschillende maten en materialen.

Lees meer...
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
Excl. BTW € 255,00 Incl. BTW € 308,55
-
+

Product Page

  • Proefplaatsing aanvragen?

    Bent u niet zeker of dit product uw klachten gaat verhelpen of wilt u ervaren hoe dit product werkt? Vraag dan nu een proefplaatsing aan! Bestel eenvoudig via onze website middels de button PROEFPLAATSING. Lees meer info op deze pagina: Kosteloze Proefplaatsing

Product voordelen

  • Centrale positie voor toetsenbord
  • Nieuwste cursornavigatie
  • Afwisseling linker- en rechterhand
OMSCHRIJVING

Details

De SliderMouse Pro is een gecentreerde muis waarmee je in comfortabele, ergonomische positie kunt werken – zonder strekken, draaien en overbelasten. De navigation bar met de nieuwste cursornavigatie is bij de de SliderMouse Pro geïntegreerd aan de bovenzijde, waardoor je handen optimaal kunnen rusten op de gehele breedte van de muis. Met de diverse magnetische polssteunen in verschillende maten en materialen kun je deze muis helemaal afstemmer volgens jouw voorkeuren.

Ontspannen werken

Met de SliderMouse houd je jouw hand en pols in een natuurlijke positie, waardoor de ergonomie en het comfort tijdens het werken worden geoptimaliseerd. De brede schuifbalk maakt cursorbesturing moeiteloos en u hoeft uw handen of polsen niet onnodig over het bureaublad te bewegen.Het paneel in het midden heeft ingebouwde knoppen voor kopiëren/plakken en knoppen voor vooruit/achteruit navigeren, waardoor surfen op het web een fluitje van een cent wordt! Het grote scrollwiel zorgt voor een soepele, comfortabele computerervaring.

Gemakkelijk te installeren

Sluit de SliderMouse Pro aan op je pc of Mac via Bluetooth, de USB-ontvanger of een kabel, afhankelijk van de SliderMouse Pro waar je voor kiest. De SliderMouse Pro is geschikt voor elk formaat toetsenbord. Bedien meerdere schermen tegelijk en stel uw favoriete snelfuncties in middels de programmeerbare knoppen.

Aanpassen aan eigen behoeften

U kunt de SliderMouse Pro aanpassen aan uw individuele voorkeuren met de unieke magnetische polssteunen, waardoor u snel kunt wisselen tussen verschillende modellen zonder gereedschap te gebruiken. Onze brede selectie van polssteunen is ontworpen om uw fysieke behoeften en stilistische wensen te ondersteunen. Verander met gemak klikgeluiden, cursorsnelheid en klikweerstand - u weet wat het beste bij u past.

SPECIFICATIES

Specificaties

Rechts- / Linkshandig Linkshandig, Rechts- en linkshandig, Rechtshandig
Handlengte 16 cm, 17 cm, 18 cm, 19 cm, 20 cm, 21 cm
Handbreedte 6 cm, 7 cm, 8 cm, 9 cm, 10 cm
Aansluiting USB Kabel
Aantal knoppen 6 (programable)
Hoogte 2,3 cm
Breedte 38,3 cm
Diepte 16,5 cm
Besturingsysteem Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10, Windows 11, OS X (Mac)
Drivers nodig Nee
DPI / Nauwkeurigheid 600/2800 (10 levels)
Scrollwiel Ja
Programmeerbare knoppen Ja
Stroomvoorziening USB Kabel
Bluetooth Nee
Kleur Light Grey
ADVIESPAGINA

Het werken met een standaard muis is één van de belangrijkste veroorzakers van RSI. Het gebruik van een Ergonomische Muis  kan RSI klachten  eenvoudig voorkomen of verminderen.

In hoofdlijnen zijn er 4 belangrijke punten waarom een normale muis lichamelijke klachten kan veroorzaken:

Draaien van de onderarm
Bij het gebruik van een standaard muis is het nodig om de onderarm te draaien zodat de handpalm naar beneden gericht is. Om deze beweging te maken is spierkracht nodig. Een ergonomische muis kan deze draaiing van de onderarm verminderen.


Knijpen van de muis met duim en pink

Bij het gebruik van een standaard muis is het vaak nodig om de muis met de pink en de duim vast te houden (te knijpen). Dit knijpen zorgt voor spierspanning en kan zorgen voor verkramping in hand, pols en onderarm. Bij een ergonomische muis hoeft de muis niet / minder vast gehouden te worden.

De muis is te groot / te klein
Een standaard muis is niet afgestemd op de grootte van de hand. Hierdoor ligt de muis niet lekker in de hand en biedt vaak niet genoeg ondersteuning aan de handpalm en de vingers. Het gevolg is dat de hand niet ontspannen op de muis kan rusten. Bij het kiezen van een ergonomische muis moet u dus goed opletten dat de muis past bij uw handgrootte.

Bewegingen vanuit de pols
Veel mensen maken zijwaartse bewegingen vanuit de pols (knikken van de pols) i.p.v. de beweging te maken vanuit de elleboog en/of schouder.

De bovenstaande 4 punten zijn belangrijke veroorzakers van RSI klachten. Weliswaar zijn dit geen intensieve inspanningen, echter doordat u deze houding meerdere uren per dag aan moet nemen om uw muis te kunnen gebruiken, kunnen uw hand, pols, onderarm en bovenarm signalen afgeven in de vorm van stijve spieren, pijnscheuten en zeurende pijnen. Het negeren van deze signalen kan leiden tot blijvende RSI klachten.     

De minst belastende manier om klachtenvrij te kunnen werken is om een  te gebruiken. Veel van deze muizen hebben een verticale houding en worden daarom ook wel “verticale muis” genoemd.

PRODUCTVIDEO'S
DOWNLOADS