CPU Houder

Met een CPU houder hangt u de CPU kast onder uw bureau. Hierdoor creëert u meer ruimte op het werkblad en beschermt u de CPU tegen stof, vuil en diefstal. Tevens kan de werkplek beter schoongemaakt worden.

Bent u op zoek naar een CPU Houder? Wij hebben ze in diverse maten en uitvoeringen.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Veilige computerwerkplek


De meeste van onze CPU-houders kunt u verticaal ophangen, maar enkele modellen zijn ook geschikt voor horizontale montage of wandmontage. CPU-houders en zijn ook goed te combineren met kabelmanagement. Op deze wijze ontstaat een efficiënte, veilige en opgeruimde computerwerkplek.

Wanneer u een computer beugel of  PC houder wilt kopen, dient u goed te letten op de maat van uw CPU kast. Er zijn CPU-houders voor de kleinere en de grotere PC's. Bij de specificaties van de producten staat vermelk voor welke maat computer de CPU houder geschikt is.

 

Advies?

Heeft u persoonlijk advies nodig, neem dan contact op met onze ergonomie adviseurs. Easy Ergonomics is al ruim 10 jaar dé specialist in ergonomische producten. In ons ruime assortiment vindt u onder andere armsteunen , Kabelmanagement  en zit-sta bureaus . Wij bieden een breed assortiment ergonomische producten voor de computerwerkplek. Wij willen u helpen de productiviteit te verhogen en lichamelijke klachten te voorkomen, te verminderen of te verhelpen.