ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten, zit-sta tafels en bureaustoelen, vraag hiervoor een offerte aan)

 

CPU Houder Bundy 1 Zwart (ErgoSupply)

Artikelnummer
CPU002.02
De CPU Houder Bundy 1 is een universele CPU-houder, die zowel horizontaal als verticaal is te monteren. De spanbanden van deze CPU-houder hebben een maximale lengte van 170cm. Hierdoor is deze CPU houder geschikt voor elke maat computer.
Lees meer...
Verwachte levertijd: 4 tot 5 weken
Excl. BTW € 29,00 Incl. BTW € 35,09
-
+

Product Page

  • Proefplaatsing aanvragen?

    Bent u niet zeker of dit product uw klachten gaat verhelpen of wilt u ervaren hoe dit product werkt? Vraag dan nu een proefplaatsing aan! Bestel eenvoudig via onze website middels de button PROEFPLAATSING. Lees meer info op deze pagina: Kosteloze Proefplaatsing

Product voordelen

  • Voor vrijwel elke maat PC
  • Verticale & horizontale montage
  • Ruimtebesparend
OMSCHRIJVING

Details

Met een CPU houder, zoals de CPU houder Bundy 1 Zwart, heeft u een ergonomische oplossing die ruimtebesparend is en de werkplek netjes opruimt. De computer hangt los van de grond, wat ook in meer bewegingsvrijheid resulteert. Met de CPU houder Bundy 1 Zwart hangt u de CPU kast onder uw bureau. De CPU Houder Bundy 1 is een universele CPU-houder, die zowel horizontaal als verticaal is te monteren. De spanbanden van deze CPU-houder hebben een maximale lengte van 170cm. Hierdoor is deze CPU houder geschikt voor elke maat computer.

Met de CPU Houder Bundy 1 creëert u meer ruimte op het werkblad en beschermt u de CPU tegen stof, vuil en diefstal. Deze CPU Houder is verkrijgbaar in de kleuren zwart of zilver. Het betreft hier de zwarte uitvoering. De zilveren uitvoering vindt u hier: CPU Houder Bundy 1 Zilver

De Bundy l is niet uitschuifbaar en niet draaibaar. Bent u op zoek naar een CPU houder die zowel uitschuifbaar als draaibaar is, dan is de CPU Houder Bundy 3 Zilver geschikt is voor u. 

SPECIFICATIES

Specificaties

Breedte instelbaar Geschikt voor CPU's met een maximale omtrek van 170 cm
Formaat PC Standaard PC
Gewicht 1,7 kg
Hoogte instelbaar Geschikt voor CPU's met een maximale omtrek van 170 cm
Kleur Zwart
Materiaal Staal
Max. draagvermogen 20 kg
Montage Horizontaal of Verticaal
Vergrendeling met slot Nee
ADVIESPAGINA
PRODUCTVIDEO'S
DOWNLOADS