ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten, zit-sta tafels en bureaustoelen, vraag hiervoor een offerte aan)

 

CPU Houder

Met een CPU houder heeft u een ergonomische oplossing die ruimtebesparend is en de werkplek netjes opruimt. De computer hangt los van de grond, wat ook in meer bewegingsvrijheid resulteert. Met een CPU houder hangt u de CPU kast onder uw bureau. Hierdoor creëert u meer ruimte op het werkblad en beschermt u de CPU tegen stof, vuil en diefstal. Tevens kan de werkplek beter schoongemaakt worden.

Easy Ergonomics levert enkel CPU houders van hoogwaardige kwaliteit. De meeste CPU-houders kunt u verticaal ophangen, maar er zijn ook enkele modellen die geschikt zijn voor horizontale montage. Daarnaast zijn er CPU-houders die geschikt zijn voor wandmontage. CPU-houders zijn ook goed te combineren met kabelmanagement. Op deze wijze ontstaat een efficiënte, veilige en opgeruimde computerwerkplek.

Bent u op zoek naar een CPU Houder? Bekijk hieronder ons aanbod.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Wat zijn de voordelen van een CPU houder?

Easy Ergonomics adviseert iedere computergebruiker een CPU houder. Hieronder hebben we de voordelen voor u op een rijtje gezet: 

 • CPU houders zijn ruimtebesparend
  De PC (desktopcomputer) op het bureau (onder de monitor) neemt veel plaats in beslag. Een CPU-houder maakt het mogelijk om de PC onder het bureau op te hangen. Dit bespaart ruimte.
 • Werkplek schoonhouden
  De PC staat vaak los op de grond. Het risico is dat er meer stof in komt en daarnaast in de weg staat wanneer onder het bureau schoongemaakt moet worden. Wanneer u een CPU houder gebruikt, kunt u uw eenvoudig werkplek stofvrij houden.
 • Stabiele werkplek
  Een CPU houder onder uw bureau zorgt ervoor dat uw computer stevig hangt en niet zomaar zal verschuiven of omvallen (wat wel kan gebeuren als uw computer los op de grond staat).
 • Veilige werkplek
  Daarnaast houdt de PC houder uw computer veilig tegen diverse incidenten die kunnen voorkomen in een huishouden of op de werkvloer. Denk hierbij aan glas drinken die op uw computer valt, of een kind dat de computer omstoot. CPU houders werken daarnaast diefstal vertragend. Onze CPU houder met beveiliging (in zwart en zilver) is zelfs volledig diefstal werend. Deze CPU houder met slot verzekert dat de CPU niet kan worden verwijderd als de beugel op zijn plaats is vastgezet.

CPU houder kopen: waar dient u op te letten?

Wanneer u een CPU houder of computer beugel wilt kopen, dient u goed te letten op de maat van uw CPU kast. Er zijn CPU-houders voor de kleinere en de grotere CPU’s. Bij de specificaties van de producten kunt u zien voor welke maten de CPU houder geschikt is. Naast de grootte, zijn er ook diverse varianten qua kleur, materiaal en uitstraling. Een CPU houder  is ook goed te combineren met Kabelmanagement . Creëer een efficiënte, veilige en opgeruimde computerwerkplek.


Advies?

Heeft u persoonlijk advies nodig, neem dan contact op met onze ergonomie specialisten. Easy Ergonomics is dé specialist in ergonomische producten. In ons ruime assortiment vindt u onder andere armsteunen  , Kabelmanagement  en zit-sta bureaus  . Wij bieden een breed assortiment ergonomische producten voor de computerwerkplek. Wij willen u helpen de productiviteit te verhogen en lichamelijke klachten te voorkomen, te verminderen of te verhelpen.