ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten, zit-sta tafels en bureaustoelen, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Documenthouder

De Documenthouder is tegenwoordig niet weg te denken uit een ergonomisch ingerichte werkplek. Wanneer u veel met documenten werkt achter uw computer, is dit ergonomisch hulpmiddel een must. Met een documenthouder kunt u efficiënter werken en kunt u uw lichamelijke klachten, zoals RSI voorkomen en/of verminderen. De documentenhouder moet zodanig worden geplaatst dat oncomfortabele hoofd- en oogbewegingen tot het minimum zijn beperkt en het hoofd zoveel mogelijk recht kan worden gehouden. Documenten die op de juiste kijkafstand, in de juiste kijkhoek, lezen een stuk comfortabeler. U hoeft minder te bewegen en draaien met uw rug en nek, wat de spieren aanzienlijk minder belast. Een documenthouder geeft de nodige ontspanning tijdens het werken.

De documenthouder moet vrij kunnen worden opgesteld en stabiel staan. Hij moet stevig genoeg staan om meerdere documenten, een boek of een ordner op te plaatsen.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Voordelen ergonomische documenthouder

Door gebruik te maken van een ergonomische documenthouder kunt u ergonomischer en comfortabeler werken:

  • Het lezen van documenten op computerwerkplek gebeurt vaak op een verkeerde manier.  Vaak wordt de nek en rug gedraaid om documenten te kunnen lezen, wat kan leiden tot RSI klachten  en nek- of schouderpijn. Door gebruik te maken van een ergonomische documenthouder of concepthouder kunt u deze klachten voorkomen of verminderen.
  • Een documenthouder wordt tussen het toetsenbord en beeldscherm geplaatst. De nek en rug hoeven niet onnodig worden gedraaid en de lichamelijke belasting neemt sterk af.
  • Daarnaast zal u minder last krijgen van vermoeide ogen en hoofdpijn, doordat de kijkafstand wordt verkleind en u in 1 lijn werkt.
  • Tevens is uw papierwerk beter georganiseerd, waardoor u meer tijd zal besparen en dus efficiënter zal werken.

 

Advies over de documenthouder voor uw bureau? 

De adviseurs van Easy Ergonomics beschikken over ruime kennis van ergonomische producten om de computerwerkplek ergonomisch in te richten. Voorkom of verhelp uw lichamelijke klachten én verhoog uw productiviteit. Elke dag staat ons team van experts voor u klaar en zoeken wij samen naar de juiste oplossing voor ergonomische problemen in de computerwerkomgeving. Ons doel is er voor te zorgen dat u en uw collega’s gezonder, prettiger en efficiënter kunnen werken.

 

Wilt u een documenthouder voor uw computerwerkplek? Bekijk dan ons ruime assortiment documenthouders. Bent u op zoek naar een documenthouder voor de mobiele werkplek? Bekijk dan onze laptopstandaards met geïntegreerde documenthouder in de categorie Laptopstandaard . Wilt u liever uw werkplek volledig ergonomisch restylen?  Neem dan telefonisch of via de e-mail contact op met onze deskundige adviseurs. 

 

Bekijk ook eens onze MonitorstandaardenErgonomische Toetsenborden en Ergonomische Muizen