ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten, zit-sta tafels en bureaustoelen, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Easy Armsteun

Artikelnummer
AS001.01
De Easy Armsteun is eenvoudig aan uw bureau te bevestigen zonder gaten te boren of schroeven te gebruiken. Deze armsteun ondersteunt uw armen tijdens het computerwerk. Ook geschikt voor hoekoplossingen.
Lees meer...
Verwachte levertijd: 5 tot 7 werkdagen
Excl. BTW € 82,00 Incl. BTW € 99,22
-
+

Product Page

  • Proefplaatsing aanvragen?

    Bent u niet zeker of dit product uw klachten gaat verhelpen of wilt u ervaren hoe dit product werkt? Vraag dan nu een proefplaatsing aan! Bestel eenvoudig via onze website middels de button PROEFPLAATSING. Lees meer info op deze pagina: Kosteloze Proefplaatsing

Product voordelen

  • Lycra stof
  • Montage zonder schroeven
  • I.p.v. armleuningen stoel
OMSCHRIJVING

Details

Langdurig werken in een verkeerde houding kan zorgen voor extra belasting aan de arm-, schouder- en nekspieren. Deze klachten kunt u voorkomen door gebruik te maken van een armsteun.

Het gebruik van een armsteun biedt ondersteuning aan uw armen, zodat spanning op armen en schouders zoveel mogelijk wordt beperkt. Tevens creëert u op deze manier extra ruimte op uw werkplek.

De Easy Armsteun is eenvoudig aan uw bureau te bevestigen zonder gaten te boren of schroeven te gebruiken. Deze armsteun is ook geschikt voor hoekoplossingen. Deze armsteun is afgewerkt met een bovengedeelte gemaakt van hoogwaardig lycra met foamvulling.

Wij raden een armsteun ten zeerste aan wanneer uw bureaustoel geen (in hoogte verstelbare) armsteunen heeft.

SPECIFICATIES

Specificaties

Hoogte 23 cm
Breedte 67 cm
Diepte 2,2 cm
Gewicht 2,26 kg
Materiaal Hoogwaardig lycra met foamvulling
Met muisplateau Nee
Kleur Zwart
ADVIESPAGINA
PRODUCTVIDEO'S
DOWNLOADS