ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten, zit-sta tafels en bureaustoelen, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Easy Laptopstandaard

Artikelnummer
LS006

De Easy Laptopstandaard is zeer gemakkelijk in gebruik en ideaal voor mobiele laptopgebruikers. De Easy laptopstandaard is licht, eenvoudig inklapbaar en gemakkelijk mee te nemen in elke laptoptas. Verstelbaar in 3 hoogtes en in een hoek van 15-25-35 graden is deze laptophouder veelzijdig en makkelijk in gebruik. Niet geschikt voor 17 inch laptops en laptops met een dikke en/of ronde onderzijde. Neem contact op voor advies.

Lees meer...
Verwachte levertijd: 5 tot 6 weken
Excl. BTW € 21,00 Incl. BTW € 25,41
-
+

Product Page

  • Proefplaatsing aanvragen?

    Bent u niet zeker of dit product uw klachten gaat verhelpen of wilt u ervaren hoe dit product werkt? Vraag dan nu een proefplaatsing aan! Bestel eenvoudig via onze website middels de button PROEFPLAATSING. Lees meer info op deze pagina: Kosteloze Proefplaatsing

Product voordelen

  • Budget laptopstandaard
  • Opvouwbaar & lichtgewicht
OMSCHRIJVING

Details

De Easy Laptopstandaard is zeer gemakkelijk in gebruik en ideaal voor mobiele laptopgebruikers.

De Easy laptopstandaard is licht, eenvoudig inklapbaar en gemakkelijk mee te nemen in elke laptoptas. Door de verstelbaarheid in 3 hoogtes en in een hoek van 15 - 25 graden en 35 graden is deze laptophouder veelzijdig en makkelijk in gebruik. Tevens beschikt deze laptophouder over anti slip noppen.

De Easy Laptopstandaard is niet geschikt voor de grotere maten laptops (17 inch) en laptops met een dikke of schuine onderzijde!! Neem contact op voor advies.

In combinatie met een mini-toetsenbord en een ergonomische muis beschikt u over een ergonomische mobiele werkplek. Ideaal als u vaak op bezoek gaat bij klanten of veelvuldig mobiel werkt.

Mini-toetsenborden en ergonomische muizen zijn elders op onze website te vinden.

SPECIFICATIES

Specificaties

Opvouwbaar Ja
Met documenthouder Nee
Formaat laptop 12 inch, 13 inch, 14 inch, 15 inch
Aantal standen 6 (15º, 17º, 19º, 35º, 37º, 39º)
Afmeting opgevouwen 21 x 29 x 1 (HxBxD in cm)
Breedte 29 cm
Diepte 10 mm
Gewicht 365 g
Hoogte < 15,5 cm
Materiaal Kunststof
Kleur Zwart
ADVIESPAGINA

Juiste houding laptopstandaard

Het laptopgebruik neemt steeds meer toe. Steeds meer mensen verkiezen een laptop boven een desktop computer. Het nadeel van een laptop is dat de instelbaarheid zeer beperkt is, doordat het scherm niet onafhankelijk van het toetsenbord in hoogte of diepte versteld kan worden. Door deze beperkte instelbaarheid is het vaak niet mogelijk om een ergonomisch verantwoorde houding aan te nemen.

De eerste illustratie laat duidelijk zien wat het probleem is van de beperkte instelbaarheid van de laptop.

1. Doordat het beeldscherm te laag ingesteld staat, dient u voorover te buigen. Dit zorgt voor belasting aan rug en nek.
2. Rechtop zitten zorgt ervoor dat de kijkafstand tot het beeldscherm groot is, waardoor lezen bemoeilijkt wordt. Hierdoor dienen uw ogen een te grote inspanning te leveren waardoor hoofdpijn kan ontstaan.


Het gebruik van een Laptopstandaard  is een eenvoudige oplossing om bovengenoemde problemen te voorkomen of op te lossen. Door het gebruik van een laptopstandaard is het wel noodzakelijk om een losse muis te gebruiken in plaats van het geïntegreerde touchpad van de laptop én tevens dient er een apart toetsenbord gebruikt te worden, bij voorkeur een minitoetsenbord.

Voordelen:

- Brengt uw laptop beeldscherm op de juiste hoogte
- Creëert een ergonomische houding
- Past uw laptopwerkplek aan volgens ARBO wetgeving
- Voorkomt nekklachten
- Voorkomt rugklachten

PRODUCTVIDEO'S
DOWNLOADS