ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten en zit-sta tafels, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Easy Tablet Stand

Artikelnummer
LS022
Universele tablet stand voor de Ipad I t/m IV, Samsang Galaxy Tab, Playbook, Xoom, Kindle, Nook of Iphone. Zeer compact en opvouwbaar, zodat hij in iedere tablet- of laptoptas past.
Lees meer...
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
Excl. BTW € 19,00 Incl. BTW € 22,99
-
+

Product Page

  • Proefplaatsing aanvragen?

    Bent u niet zeker of dit product uw klachten gaat verhelpen of wilt u ervaren hoe dit product werkt? Vraag dan nu een proefplaatsing aan! Bestel eenvoudig via onze website middels de button PROEFPLAATSING. Lees meer info op deze pagina: Kosteloze Proefplaatsing

OMSCHRIJVING

Details

De Easy Tablet Stand kunt u gebruiken voor tablets, e-readers of smartphones van 7 tot 10 inch. U kunt deze tablet stand in portret- of landschapsmodus gebruiken. Perfect om te lezen of om videos te bekijken en daarnaast stevig genoeg om ook op het touchscreen van de tablet te kunnen typen. 

Deze tablet standaard is zeer compact en opvouwbaar, zodat hij gemakkelijk in de tablet- of laptoptas mee kan.

SPECIFICATIES

Specificaties

Opvouwbaar Ja
Met documenthouder Nee
Breedte 25 mm
Diepte 10 mm
Gewicht 196 g
Hoogte 180 mm
Kleur Zilver
ADVIESPAGINA

Juiste houding laptopstandaard

Het laptopgebruik neemt steeds meer toe. Steeds meer mensen verkiezen een laptop boven een desktop computer. Het nadeel van een laptop is dat de instelbaarheid zeer beperkt is, doordat het scherm niet onafhankelijk van het toetsenbord in hoogte of diepte versteld kan worden. Door deze beperkte instelbaarheid is het vaak niet mogelijk om een ergonomisch verantwoorde houding aan te nemen.

De eerste illustratie laat duidelijk zien wat het probleem is van de beperkte instelbaarheid van de laptop.

1. Doordat het beeldscherm te laag ingesteld staat, dient u voorover te buigen. Dit zorgt voor belasting aan rug en nek.
2. Rechtop zitten zorgt ervoor dat de kijkafstand tot het beeldscherm groot is, waardoor lezen bemoeilijkt wordt. Hierdoor dienen uw ogen een te grote inspanning te leveren waardoor hoofdpijn kan ontstaan.


Het gebruik van een Laptopstandaard  is een eenvoudige oplossing om bovengenoemde problemen te voorkomen of op te lossen. Door het gebruik van een laptopstandaard is het wel noodzakelijk om een losse muis te gebruiken in plaats van het geïntegreerde touchpad van de laptop én tevens dient er een apart toetsenbord gebruikt te worden, bij voorkeur een minitoetsenbord.

Voordelen:

- Brengt uw laptop beeldscherm op de juiste hoogte
- Creëert een ergonomische houding
- Past uw laptopwerkplek aan volgens ARBO wetgeving
- Voorkomt nekklachten
- Voorkomt rugklachten

PRODUCTVIDEO'S
DOWNLOADS