ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten, zit-sta tafels en bureaustoelen, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Ergo Compact Toetsenbord Zwart Bluetooth 5.0 (Ergosupply)

Artikelnummer
MT011.11

Dit ergonomisch bluetooth minitoetsenbord met bluetooth 5.0 heeft een strak modern ontwerp, vergelijkbaar met een Apple toetsenbordje. Ideaal in combinatie met uw laptopstandaard. Dit mini toetsenbord is geschikt voor zowel Windows, Mac (IOS) als Android. Dit is een bluetooth toetsenbordje. Uw laptop of PC dient te beschikken over bluetooth.

Lees meer...
Verwachte levertijd: 1 tot 2 weken
Excl. BTW € 39,00 Incl. BTW € 47,19
-
+

Product Page

  • Proefplaatsing aanvragen?

    Bent u niet zeker of dit product uw klachten gaat verhelpen of wilt u ervaren hoe dit product werkt? Vraag dan nu een proefplaatsing aan! Bestel eenvoudig via onze website middels de button PROEFPLAATSING. Lees meer info op deze pagina: Kosteloze Proefplaatsing

Product voordelen

  • Bluetooth 5.0
  • Compact & licht gewicht
  • Goede prijs-kwaliteit verhouding
OMSCHRIJVING

Details

Het Ergo Compact Toetsenbord met bluetooth 5.0 is compacter dan een traditioneel toetsenbord. Omdat dit minitoetsenbord smal en compact is, vermindert de reikafstand naar de muis. De juiste positie van de ergonomische muis is vlakbij het lichaam, waarbij de hand in één rechte lijn wordt gehouden met de elleboog en schouder. Spanning in de arm en schouder wordt op deze manier vermindert. Door het schaarmechanisme van de toetsen heeft u een prettige feedback/type respons. Dit toetsenbordje beschikt over bluetooth 5.0 (sneller, minder vertragingen en stabielere verbinding met een groter bereik dan voorgaande bluetooth versies).

Het toetsenbord is erg licht en daardoor gemakkelijk mee te nemen in uw laptoptas. Ideaal in combinatie met een laptop! 

Let op: dit is een bluetooth 5.0 toetsenbordje. Uw laptop of PC dient te beschikken over bluetooth. Als dit niet het geval is adviseren wij u een losse bluetooth dongle te bestellen.

Dit mini toetsenbord is geschikt voor zowel Windows, Mac (IOS) als Android.

SPECIFICATIES

Specificaties

Aansluiting Draadloos Bluetooth
Besturingsysteem Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10, OS X (Mac)
Breedte 28,5 cm
Diepte 12,5 cm
Drivers nodig Nee, Plug & Play
Gewicht 344 g
Hoogte 1,5 cm
Toetsenbordindeling QWERTY - US
Numeriek gedeelte Nee
Stroomvoorziening Batterij (niet meegeleverd)
Kleur Zilver
ADVIESPAGINA

Het gebruik van de muis is afhankelijk van de vorm en positie van uw toetsenbord. De ideale positie voor uw muis is in één lijn met schouder en elleboog of nog dichter naar het midden zoals het geval is bij de Rollermouse . Er wordt ook wel gesproken over "muizen binnen de schouderlijn".

Minitoetsenbord

Bovenstaande illustratie (links) laat een standaard toetsenbord zien. Doordat een standaard toetsenbord aan de rechterzijde een numerieke gedeelte heeft, dient u uw muis te bedienen buiten uw schouderlijn. Hierdoor ontstaat spierspanning in schouder, achterkant schouder en arm.


Het voordeel van een Mini Toetsenbord  is dat het mini toetsenbord geen numeriek gedeelte heeft, waardoor het mini toetsenbord smaller is. Zoals de rechter illustratie aangeeft kunt u hierdoor binnen uw schouderlijn werken met uw muis waardoor klachten kunnen worden voorkomen of verholpen.

Naast de ergonomische aspecten van een mini toetsenbord is een mini toetsenbord door zijn compacte afmetingen eenvoudig mee te nemen in een laptoptas, bijv. als u vaak onderweg bent of mobiel werkt.

Voordelen:

- Maakt muisgebruik binnen de schouderlijn mogelijk
- Vermindert spierspanning in arm en schouder
- Ruimte besparend
- Door compacte afmetingen eenvoudig mee te nemen

PRODUCTVIDEO'S
DOWNLOADS

Aanvullende en alternatieve producten: