ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten, zit-sta tafels en bureaustoelen, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Ergo-Q 220 Laptopstandaard

Artikelnummer
LS001
Award winning product, bekroond met diverse prijzen! De Ergo-Q 220 laptopstandaard is een complete mobiele laptop standaard en geïntegreerde documenthouder in één. Deze notebook standaard is licht, volledig inklapbaar en past in iedere laptoptas. In 5 standen verstelbaar.
Lees meer...
Verwachte levertijd: 1 tot 2 weken
Excl. BTW € 100,00 Incl. BTW € 121,00
-
+

Product Page

  • Proefplaatsing aanvragen?

    Bent u niet zeker of dit product uw klachten gaat verhelpen of wilt u ervaren hoe dit product werkt? Vraag dan nu een proefplaatsing aan! Bestel eenvoudig via onze website middels de button PROEFPLAATSING. Lees meer info op deze pagina: Kosteloze Proefplaatsing

Product voordelen

  • Opvouwbaar & lichtgewicht
  • Met documenthouder
  • Stijlvol ontwerp
OMSCHRIJVING

Details

Het werken met een laptop kan klachten veroorzaken aan de ogen, de polsen, de nek en de rug. Dit wordt o.a. veroorzaakt vanwege het beeldscherm dat vast zit aan het toetsenbord, en deze niet onafhankelijk van elkaar zijn in te stellen.

Easy Ergonomics raadt het gebruik van een laptopstandaard in combinatie met een extern toetsenbord en aparte muis aan. Met een laptophouder kunt het het beeldscherm op de door u gewenste hoogte instellen. Zo wordt belasting aan de ogen, nek, polsen en rug voorkomen.

Award winning product: winnaar Ergonomics Excellence Award, Goed Industrieel Ontwerp, Telewerkaspect Prijs!

De Ergo-Q 220 laptopstandaard is een complete mobiele laptop standaard en geïntegreerde documenthouder in één. Deze notebook standaard is licht, volledig inklapbaar en past in iedere laptoptas doordat deze laptopstandaard slecht 9mm dik is als hij opgevouwen is.

De Ergo-Q 220 laptopstandaard is gemaakt van hylite aliminium en heeft rubberen anti-slip voetjes en beschermende binnenbekleding wat resulteert in een stabiele laptophouder.

In 5 standen verstelbaar.

Geschikt voor laptops t/m 17 inch.

Wat is het verschil met de Ergo-Q 260:

  • De Q260 is 2mm platter wanneer opgevouwen
  • De Q260 is 40 gram lichter
  • De Q260 heeft een neerklapbare documenthouder

Productvideo's

SPECIFICATIES

Specificaties

Opvouwbaar Ja
Met documenthouder Ja
Formaat laptop 14 inch, 15 inch, 16 inch, 17 inch
Aantal standen 5
Afmeting opgevouwen 0,9 x 23 x 31 (HxBxD in cm)
Breedte 24 cm
Diepte 31 cm
Gewicht 430 g
Hoogte 11 - 24 cm
Materiaal Hylite aluminium
Kleur Zilver
ADVIESPAGINA

Juiste houding laptopstandaard

Het laptopgebruik neemt steeds meer toe. Steeds meer mensen verkiezen een laptop boven een desktop computer. Het nadeel van een laptop is dat de instelbaarheid zeer beperkt is, doordat het scherm niet onafhankelijk van het toetsenbord in hoogte of diepte versteld kan worden. Door deze beperkte instelbaarheid is het vaak niet mogelijk om een ergonomisch verantwoorde houding aan te nemen.

De eerste illustratie laat duidelijk zien wat het probleem is van de beperkte instelbaarheid van de laptop.

1. Doordat het beeldscherm te laag ingesteld staat, dient u voorover te buigen. Dit zorgt voor belasting aan rug en nek.
2. Rechtop zitten zorgt ervoor dat de kijkafstand tot het beeldscherm groot is, waardoor lezen bemoeilijkt wordt. Hierdoor dienen uw ogen een te grote inspanning te leveren waardoor hoofdpijn kan ontstaan.


Het gebruik van een Laptopstandaard  is een eenvoudige oplossing om bovengenoemde problemen te voorkomen of op te lossen. Door het gebruik van een laptopstandaard is het wel noodzakelijk om een losse muis te gebruiken in plaats van het geïntegreerde touchpad van de laptop én tevens dient er een apart toetsenbord gebruikt te worden, bij voorkeur een minitoetsenbord.

Voordelen:

- Brengt uw laptop beeldscherm op de juiste hoogte
- Creëert een ergonomische houding
- Past uw laptopwerkplek aan volgens ARBO wetgeving
- Voorkomt nekklachten
- Voorkomt rugklachten

PRODUCTVIDEO'S
DOWNLOADS

Aanvullende en alternatieve producten: