ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten, zit-sta tafels en bureaustoelen, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Ergo-Q 330 Laptopstandaard

Artikelnummer
LS002
De Ergo-Q 330 Laptopstandaard is een complete laptopstandaard en geïntegreerde documenthouder ineen. Deze laptopstandaard is licht, volledig inklapbaar en past in iedere laptoptas. Deze laptopstandaard is eenvoudig en snel in te klappen tot notitieblokformaat.
Lees meer...
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
Excl. BTW € 68,00 Incl. BTW € 82,28
-
+

Product Page

  • Proefplaatsing aanvragen?

    Bent u niet zeker of dit product uw klachten gaat verhelpen of wilt u ervaren hoe dit product werkt? Vraag dan nu een proefplaatsing aan! Bestel eenvoudig via onze website middels de button PROEFPLAATSING. Lees meer info op deze pagina: Kosteloze Proefplaatsing

Product voordelen

  • Opvouwbaar & lichtgewicht
  • Met documenthouder
  • Voor laptops t/m 17 inch
OMSCHRIJVING

Details

Het werken met een laptop kan klachten aan de ogen, de polsen, de nek en de rug veroorzaken. Dit wordt veroorzaakt doordat het beeldscherm vast zit aan het toetsenbord en deze niet onafhankelijk van elkaar zijn in te stellen.

Easy Ergonomics raadt het gebruik van een laptopstandaard in combinatie met een extern toetsenbord en aparte muis aan. Met een laptophouder kunt het het beeldscherm op de door u gewenste hoogte instellen. Zo wordt belasting aan de ogen, nek, polsen en rug voorkomen.

De Ergo-Q330 Laptopstandaard is een complete laptop standaard en geïntegreerde documenthouder ineen. Deze laptopstandaard is licht en daardoor eenvoudig en snel in te klappen tot notitieblokformaat. De documenthouder kunt u naar voren klappen, waardoor installatie van uw laptop wordt vergemakkelijkt. Het open ontwerp bevordert daarnaast de ventilatie en voorkomt (over)verhitting van uw laptop.

De Ergo-Q330 Laptopstandaard is gemaakt van kunststof en is voorzien van rubberen anti-slip voetjes en beschermende binnenbekleding.

In 6 standen verstelbaar.

Aan de binnenzijde van de documenthouder vindt u een duidelijke gebruiksaanwijzing.

Geschikt voor laptops t/m 17 inch.

Productvideo's 

SPECIFICATIES

Specificaties

Opvouwbaar Ja
Met documenthouder Ja
Formaat laptop 12 inch, 13 inch, 14 inch, 15 inch, 16 inch, 17 inch
Aantal standen 6
Afmeting opgevouwen 1,3 x 22,8 x 31 (HxBxD in cm)
Breedte 22,8 cm
Diepte 31 cm
Gewicht 490 g
Hoogte 11,3 - 19,3 cm
Materiaal ABS: rubber antislip voetjes
Kleur Zilver
ADVIESPAGINA

Juiste houding laptopstandaard

Het laptopgebruik neemt steeds meer toe. Steeds meer mensen verkiezen een laptop boven een desktop computer. Het nadeel van een laptop is dat de instelbaarheid zeer beperkt is, doordat het scherm niet onafhankelijk van het toetsenbord in hoogte of diepte versteld kan worden. Door deze beperkte instelbaarheid is het vaak niet mogelijk om een ergonomisch verantwoorde houding aan te nemen.

De eerste illustratie laat duidelijk zien wat het probleem is van de beperkte instelbaarheid van de laptop.

1. Doordat het beeldscherm te laag ingesteld staat, dient u voorover te buigen. Dit zorgt voor belasting aan rug en nek.
2. Rechtop zitten zorgt ervoor dat de kijkafstand tot het beeldscherm groot is, waardoor lezen bemoeilijkt wordt. Hierdoor dienen uw ogen een te grote inspanning te leveren waardoor hoofdpijn kan ontstaan.


Het gebruik van een Laptopstandaard  is een eenvoudige oplossing om bovengenoemde problemen te voorkomen of op te lossen. Door het gebruik van een laptopstandaard is het wel noodzakelijk om een losse muis te gebruiken in plaats van het geïntegreerde touchpad van de laptop én tevens dient er een apart toetsenbord gebruikt te worden, bij voorkeur een minitoetsenbord.

Voordelen:

- Brengt uw laptop beeldscherm op de juiste hoogte
- Creëert een ergonomische houding
- Past uw laptopwerkplek aan volgens ARBO wetgeving
- Voorkomt nekklachten
- Voorkomt rugklachten

PRODUCTVIDEO'S
DOWNLOADS

Aanvullende en alternatieve producten: