Ergonomische Bureaustoelen

Door gebruik te maken van een goede ergonomische bureaustoel kunt u de  bureaustoel instellen naar uw persoonlijke voorkeuren. Een goede, actieve zithouding vermindert lichamelijke klachten en bevordert de arbeidsproductiviteit. Onderstaand treft u verschillende bureaustoelen die voldoen aan de Europese NEN-EN 1335 en Nederlandse NPR 1813 normen.  

Wilt u zeker weten of de bureaustoel aan uw verwachtingen voldoet? Geen probleem, want u kunt voor al onze ergonomische bureaustoelen een gratis 14 dagen proefplaatsing aanvragen, zodat u in uw eigen werkomgeving kunt "proef zitten". Voor een proefplaatsing bieden wij een kosteloze breng- en ophaalservice en zorgen voor een uitgebreide zit-instructie.  Op al onze bureaustoelen zit 5 jaar full-service garantie op de onderdelen (niet stof en stiksels).

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Waarom een ergonomische bureaustoel kopen

Het is belangrijk dat u een actieve en gezonde houding aanneemt. Dat wil zeggen rechtop met de juiste zithoogte, zithoek, zitdiepte, armleggerhoogte en breedte en lendenondersteuning. Onderuitgezakt op een stoel zitten voelt wellicht fijn, maar op de ze manier wordt de natuurlijke S-vorm van de wervelkolom niet optimaal ondersteunt. De rug wordt op deze manier langdurig plaatselijk belast en kan op den duur vervelende lichamelijke klachten veroorzaken, zoals rugklachten, zenuw- of aderafknellingen, weefselirritatie, stoornissen in de ingewanden en ademhalingsmoeilijkheden. Een goede zithouding is dus ontzettend belangrijk!

 

NEN-EN 1335 Bureaustoelen

In Europa zijn eisen gesteld waaraan bureaustoelen moeten voldoen qua instelbaarheid en afmetingen. Deze eisen zijn samengevat in de ARBO norm NEN 1335. Alle stoelen die wij leveren voldoen minimaal aan deze Europese ARBO norm. U bent dus verzekerd van een kwalitatief goede ergonomische stoel die jaren meegaat en ervoor zorgt dat u comfortabel zit. De kans op lichamelijke klachten door verkeerd zitten minimaliseert.  Bekijk hier onze NEN-EN 1335 Bureaustoelen .

 

NPR 1813 Bureaustoelen

Omdat de Europese ARBO norm niet altijd toereikend is qua instellingsmogelijkheden, is er een speciale Nederlandse ARBO norm ontwikkeld, de NPR 1813 norm. Dit is de hoogste ARBO norm. Wilt u dus het beste van het beste, dan zijn deze ergonomische bureaustoelen de juiste keuze. Alle bureaustoelen in deze categorie voldoen aan deze hoogste Nederlandse ARBO norm. Bekijk hier onze NPR 1813 Bureaustoelen