ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten, zit-sta tafels en bureaustoelen, vraag hiervoor een offerte aan)

 

NEN 1335 Bureaustoel

NEN 1335 is een Europese norm voor bureaustoelen en kantoorstoelen. In Europa zijn eisen gesteld waaraan bureaustoelen moeten voldoen qua instelbaarheid en afmetingen. Deze eisen zijn samengevat in de ARBO norm NEN 1335. Alle stoelen die wij leveren voldoen minimaal aan deze Europese ARBO norm. U bent dus verzekerd van een kwalitatief goede bureaustoel die jaren meegaat. 

Verschil NEN 1335 bureaustoel en NPR 1813 bureaustoel

In Europa hebben de mensen behoorlijke lengteverschillen en daarom is een Europese norm gesteld voor bureaustoelen, de NEN-1335 norm. In Nederland zijn de maatverschillen tussen mensen onderling echter nog groter. Om dit probleem te ondervangen is een extra norm gesteld, de NPR 1813. Deze richtlijn zegt iets over de maatvoering van bureaustoelen.

Een NEN-EN 1335 bureaustoel is kwalitatief gezien niet minder dan een NPR 1813 bureaustoel. De norm zegt namelijk niets over de kwaliteit of het comfort van de bureaustoel. De NPR 1813 norm bureaustoel is echter voorzien van een aantal extra functies, zoals de diepere schuifbare zitting met een bereik van 10 cm i.p.v. 6 cm. Dit is erg prettig voor lange mensen met lange bovenbenen. Daarnaast zitten er enkele kleine verschillen in instelfuncties.

 

Vrijblijvend 14 dagen proefstoel

Als extra service bieden wij een vrijblijvende proefplaatsing aan van 14 dagen. U mag kosteloos onze ergonomische bureaustoelen 14 dagen gratis op proef uitproberen in uw eigen werkomgeving. U mag de bureaustoel vervolgens 14 dagen testen en dan besluiten de stoel wel of niet te nemen.

Op al onze bureaustoelen zit 5 of 10 jaar full-service garantie op de onderdelen (niet stof en stiksels).