ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten, zit-sta tafels en bureaustoelen, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Ergonomische Laptopsets

Een ergonomische laptopset bestaat uit een compacte, lichtgewicht laptopstandaard en een mini toetsenbord. Handig om mee te nemen en ideaal voor onderweg! Bestel een complete set en profiteer van maximale kortngen tot wel 22%! 

Om uw mobiele werkplek compleet te maken, adviseren wij tevens het gebruik van een ergonomische muis. Deze kunt u vinden in de productgroep Ergonomische Muizen .

Ergonomische Laptopset kopen

Bestel vandaag nog een ergonomische laptopset en richt uw werkplek ergonomisch verantwoord in! Wilt u een laptopset vrijblijvend proberen of heeft u vragen, neemt u gerust contact op met een van onze medewerkers.

 

Bekijk ook onze ergonomische polssteunen en armsteunen

 

Waarom online bestellen bij Easy Ergonomics?

Easy Ergonomics is al ruim 10 jaar dé specialist in ergonomische producten. In ons ruime assortiment vindt u onder andere ergonomische muizen, ergonomische (mini-)toetsenborden, documenthouders en monitorarmen. Kortom, vele verschillende ergonomische producten om uw computerwerkplek  te verbeteren, de productiviteit te verhogen en lichamelijke klachten te voorkomen, te verminderen of te verhelpen.