Anir Muis

De Anir muis is gevormd als een verticaal handvat, waardoor spieren in uw onderarm, pols en hand ontlast worden. Door het verticale handvat noemen sommige gebruikers deze ergonomische muis ook wel de Joystick Muis. In tegenstelling tot een joystick, beweegt u de Anir Muis vanuit de schouder / elleboog over uw tafel. U klikt met de duim, waardoor de wijs- en middelvinger ontlast worden.

De Anir Muis is leverbaar in verschillende uitvoeringen, voor kleine en grote handen, zowel met draad als draadloos. Alleen leverbaar in een rechtshandige uitvoering.

Ergonomisch werken met de Anir Muis


De Anir Muis zorgt voor goede polshouding en lage spierspanning in de vinger en onderarm. Door de ‘hand schud’ houding hoeft de onderarm minder naar binnen te draaien. Hierdoor is de spierspanning in de onderarm lager dan bij een traditionele muis.

Uit onderzoek blijkt dat het gebruik van een verticale muis of “joystick muis” zorgt voor een sneller herstel van voorarm, pols, en handklachten.

 

Variant Anir Muis

Er is een Anir Muis voor de kleine tot middelgrote hand (Anir Muis Small / Medium Zwart ) en een versie voor de grote hand (Anir Muis Large Zwart ). Daarnaast kunt u kiezen uit een versie met draad en een versie zonder draad. Bij het kiezen van een ergonomische muis is het erg belangrijk dat de muis past bij uw handgrootte. Op de productpagina leest u hoe u uw hand kunt opmeten.