ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten, zit-sta tafels en bureaustoelen, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Anir Muis

De Anir Muis wordt zowel nationaal als internationaal door wetenschappers erkend als één van de beste verticale ergonomische muizen. Deze ergonomische muis is gevormd als een verticaal handvat, waardoor spieren in uw onderarm, pols en hand ontlast worden. Door het verticale handvat wordt deze ergonomische muis ook wel de Joystick Muis genoemd. In tegenstelling tot een joystick, beweegt u de Anir Muis vanuit de schouder / elleboog over uw tafel. U klikt met de duim, waardoor de wijs- en middelvinger ontlast worden.

De Anir muis is geschikt voor iedereen die RSI klachten wil voorkomen of tegengaan. Bovendien is deze ergonomische muis zeer eenvoudig aan te sluiten, door middel van Plug & Play, zodat u gelijk aan de slag kunt.

De Anir Muis is leverbaar in verschillende uitvoeringen, voor kleine en grote handen, zowel met draad als draadloos. Alleen leverbaar in een rechtshandige uitvoering.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Ergonomisch werken met de Anir Muis

De Anir Muis zorgt voor goede polshouding en lage spierspanning in de vinger en onderarm. Door de ‘hand schud’ houding hoeft de onderarm minder naar binnen te draaien. Hierdoor is de spierspanning in de onderarm lager dan bij een traditionele muis.


Uit onderzoek blijkt dat het gebruik van een verticale muis of “joystick muis” zorgt voor een sneller herstel van onderarm-, pols- en/of handklachten.

Voordelen van de Anir Muis

Hieronder hebben we voordelen van de Anir Muis nogmaals voor u opgesomd:

  • Ergonomisch: goede polshouding en lage spierspanning in de vinger en onderarm
  • Sneller herstel van voorarm, pols, en handklachten
  • Handig: extra knop voor scrollfunctie  (let op: de Anir heeft geen scrollwiel)
  • Verkrijgbaar in 2 formaten: small/medium en large
  • Ook in draadloze variant verkrijgbaar
  • Plug & Play

Diverse varianten van de Anir Muis

Er is een Anir Muis voor de kleine tot middelgrote hand en een versie voor de grote hand. Daarnaast kunt u kiezen uit een versie met draad en een versie zonder draad. Bij het kiezen van een ergonomische muis is het erg belangrijk dat de muis past bij uw handgrootte.

Juiste maat kiezen

Het kiezen van de juiste maat kunt u doen door de hand op te meten: van onder uw duim tot aan de onderzijde van uw hand. Is uw handpalm groter dan 8,5 cm, dan is de Anir Muis Large Zwart  geschikt voor u. Is uw handpalm kleiner dan 8,5 cm, dan is de Anir Muis Small / Medium Zwart  beter geschikt. Twijfelt u over de juiste maat? Wij bieden de mogelijkheid tot een proefplaatsing, zodat u de muis vrijblijvend 21 dagen kunt uitproberen. 

Hoe meet ik mijn hand?

Bekijk hier de Medium versie:  Anir Muis Small / Medium Draadloos