ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten, zit-sta tafels en bureaustoelen, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Ergonomische Muis

Wanneer u regelmatig achter een computer werkt en u graag comfortabel en klachtenvrij wilt werken, raden wij u aan om gebruik te maken van ergonomische producten. Een voorbeeld hiervan is de Ergonomische Muis.  Door gebruik te maken van een ergonomische muis, in plaats van een traditionele muis, plaatst u uw hand, pols en arm in een meer natuurlijke houding. Hierdoor zal de spanning in de spieren verlagen. Daarnaast wordt uw hand beter ondersteund, is er minder druk op de pols en neemt u een meer ontspannen werkhouding aan.Klachten en pijn aan de hand, arm, schouder en nek kunnen doordoor afnemen. 

Easy Ergonomics heeft een ruim assortiment ergonomische muizen. Voor iedere computergebruiker is er wel een geschikte muis! Om het maximale voordeel uit het gebruik van een ergonomisch muis te halen, adviseren wij daarnaast om deze te combineren met een Mini Toetsenbord ,  zodat u binnen uw schouderlijn kunt werken om uw schouder- en nekspieren minder te belasten

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 1. Meest verkocht ErgoSupply SR150 Ergonomische Muis Draadloos
  Excl. BTW € 45,00 Incl. BTW € 54,45

  De ErgoSupply SR150 Ergonomische Muis Draadloos zorgt voor een aanzienlijke verlichting van spanning in hand, pols en onderarm. Geschikt voor rechtshandig gebruik en is draadloos. Door de verbeterde vormgeving van deze ergonomische muis zul je prettiger en productiever werken waardoor je uren kunt werken zonder lichamelijke klachten. Het unieke aan deze muis zijn de "Low Noise" buttons. Hiermee is het vervelende harde KLIK-geluid verleden tijd!!

  Meer Informatie
 2. ErgoSupply SR150L Ergonomische Muis Draadloos - Links
  Excl. BTW € 45,00 Incl. BTW € 54,45

  De ErgoSupply SR150L Ergonomische Muis Draadloos Links zorgt voor een aanzienlijke verlichting van spanning in hand, pols en onderarm. Geschikt voor linkshandig gebruik en is draadloos. Door de verbeterde vormgeving van deze ergonomische muis zul je prettiger en productiever werken waardoor je uren kunt werken zonder lichamelijke klachten.

  Meer Informatie
 3. ErgoSupply SR350 Ergonomische Muis Draadloos
  Excl. BTW € 49,00 Incl. BTW € 59,29

  De ErgoSupply SR350 Ergonomische Muis Draadloos is een lichtgewicht muis die, door zijn verticale stand, voor een aanzienlijke verlichting van spanning in hand, pols en onderarmzrgt. Je kunt stukken prettiger werken omdat het design erop gericht is om spanning van de spieren in arm en hand weg te nemen, waardoor je kunt werken zonder lichamelijke klachten.

  Meer Informatie
 4. Grip Verticale Muis Draadloos - ergonomische muis
  Excl. BTW € 39,00 Incl. BTW € 47,19

  Absoluut laagste prijs garantie!! De nieuwe Grip Verticale Muis Draadloos is een verticale muis die zeer gemakkelijk in gebruik is en u kan helpen bij het verminderen van RSI klachten. De gunstige prijs maakt deze draadloze verticale muis tot een ware bestseller. Geschikt voor middelgrote tot grote handen Meer Informatie
 5. Meest verkocht Grip Muis Delux Draadloos
  Excl. BTW € 65,00 Incl. BTW € 78,65

  De Grip Muis DELUX Draadloos is een ergonomische muis met een uniek design. De stand van de muis bevordert een natuurlijke, ergonomische lichaamshouding bij het gebruik van de computermuis. Deze ergonomische muis is geschikt voor kleine handen en grote handen. Meer Informatie
 6. Easy Feel Mouse Rechts Draadloos
  Excl. BTW € 59,00 Incl. BTW € 71,39

  De Easy Feel Mouse Rechts Draadloos bevordert de neutrale verticale stand van arm, hand en vingers. Hierdoor verlaagt de spierspanning in de arm/hand en pols. De Easy Feel Mouse Rechts Draadloos is geschikt voor middelgrote en kleine handen. Dit is de draadloze versie. Meer Informatie
 7. Evoluent V4 Rechts Draadloos Small
  Excl. BTW € 102,00 Incl. BTW € 123,42

  De Evoluent Muis V4 Rechts Draadloos Small is één van de meest geavanceerde optische verticale muizen. Deze anti RSI muis lijkt erg op de traditionele muis en heeft hierdoor een korte gewenningstijd. De Evoluent Muis V4 Rechts Draadloos Small is geschikt voor kleinere handen met een lengte tot 178mm. Meer Informatie
 8. Meest verkocht Evoluent V4 Rechts Draadloos - ergonomische muis
  Excl. BTW € 102,00 Incl. BTW € 123,42

  De Evoluent V4 Rechts Draadloos heeft een verbeterde ergonomische vorm en geeft meer comfort. De muis beschikt over 6 instelbare knoppen en een scrollwheel. Verder heeft de Evoluent V4 Rechts Draadloos twee programmeerbare knoppen die u met de bijgeleverde driver een functie kunt toewijzen voor efficiënter gebruik. Meer Informatie
 9. Evoluent D Draadloos Small Rechtshandig- Ergonomische Muis
  Excl. BTW € 119,00 Incl. BTW € 143,99

  De Evoluent D is de nieuwste verticale muis. Het ontwerp is het resultaat van meer dan 18 jaar ervaring en onderzoek. Deze muis vermindert en voorkomt ongemakken doordat deze wordt vastgehouden in een soort handschud houding, op deze manier buigt de pols minder en draait de onderarm niet in horizontale stand. Meer Informatie
 10. Evoluent D Draadloos Medium Rechtshandig- Ergonomische Muis
  Excl. BTW € 119,00 Incl. BTW € 143,99

  De Evoluent D is de nieuwste verticale muis. Het ontwerp is het resultaat van meer dan 18 jaar ervaring en onderzoek. Deze muis vermindert en voorkomt ongemakken doordat deze wordt vastgehouden in een soort handschud houding, op deze manier buigt de pols minder en draait de onderarm niet in horizontale stand. Meer Informatie

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Waarom is een ergonomische muis beter dan een traditionele computermuis?

Uit onderzoek is gebleken dat computergebruikers ruim 60% van de tijd met de muis werken, 25% van de tijd met een toetsenbord en 15% van de tijd wordt er gekeken naar een beeldscherm. Wanneer u regelmatig achter een computer werkt, adviseren wij om gebruik te maken van ergonomische hulpmiddelen, zoals een ergonomische muis, ergonomisch Mini Toetsenbord  en een Monitorstandaard . Deze laatste twee productgroepen vindt u elders op deze website.


Hieronder leggen wij u uit wat de belangrijkste voordelen zijn van een ergonomische muis ten opzichte van de traditionele muis:

 • Allereerst is het bij het gebruik van een traditionele muis nodig om de onderarm te draaien, zodat de handpalm naar beneden gericht is. Om deze beweging te maken is spierkracht nodig. Een muis die ergonomisch is kan deze draaiing van de onderarm verminderen.
 • Een ergonomische computermuis hoeft u niet of nauwelijks te knijpen om vast te houden en te besturen. Dit is bij het gebruik van een traditionele muis vaak wel aan de orde, omdat deze met de pink en de duim wordt vastgehouden (knijpen). Dit knijpen zorgt voor spierspanning en kan zorgen voor verkramping in hand, pols en onderarm. 
 • Veel mensen maken zijwaartse bewegingen vanuit de pols om de muis te bewegen (knikken van de pols) in plaats van de beweging te maken vanuit de elleboog en/of schouder. Bewegingen vanuit de pols kunnen zorgen voor klachten aan de pols en onderarm. Het gebruik van een ergonomische muis kan deze klachten voorkomen.
 • Het is belangrijk dat de juiste maat gekozen wordt, zodat de muis goed in de hand past. Een standaard muis is echter niet afgestemd op de grootte van de hand. Hierdoor ligt de muis niet lekker in de hand en biedt vaak niet genoeg ondersteuning aan de handpalm en de vingers. Het gevolg is dat de hand niet ontspannen op de muis kan rusten. Hoe u uw handmaat opmeet, vindt u op de productpagina. 


Wat is de beste ergonomische muis? 

Een ergonomische muis kiezen is niet eenvoudig. Iedere fabrikant van een ergonomische muis beweert de beste te zijn. Het kiezen van de ideale muis is echter zeer persoonlijk en kost tijd. Wij kunnen u helpen bij het kiezen van de beste ergonomische muis. Wat is voor u de beste ergonomische muis? Denk alvast na over de volgende vragen of neem contact op met één van onze adviseurs.

 1. Wat zijn uw klachten? Of welke klachten wilt u voorkomen?
 2. Bent u op zoek naar een ergonomische muis met draad, een ergonomische muis draadloos, linkshandige ergonomische muis, rechtshandige ergonomische muis, trackball muis? Naar welke variant gaat uw voorkeur uit?
 3. Welke maat heeft uw hand? Bij het kiezen van een ergonomische muis is het erg belangrijk dat de muis past bij uw handgrootte. In de productpagina vindt u een afbeelding die laat zien hoe u uw hand opmeet.


Wilt u een ergonomische muis kopen? 

Wilt u een ergonomische muis kopen, maar bent u niet zeker of een ergonomische computermuis uw klachten gaat verhelpen? Of wilt u eerst persoonlijk ervaren hoe een ergo muis aanvoelt? Vraag dan een proefplaatsing aan! Meer informatie over het aanvragen van een proefplaatsing van ergonomische muizen vindt u op de productpagina's. Heeft u nog andere vragen of behoefte aan persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op via +31 413-230000 of via info@easy-ergonomics.nl