ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten, zit-sta tafels en bureaustoelen, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Easy Feel Mouse

De Easy Feel Mouse is een ergonomisch gevormde muis en beschikt over 2 knoppen en een scrollwheel. Bij verticale muizen zoals de Easy Feel Mouse houdt u de muis vast in een handshake positie. Door de verticale positie worden de onderarm en pols in een neutrale positie geplaatst, waardoor spierspanning in uw onderarm afneemt en klachten aan uw pols, arm en schouders worden verminderd, verholpen of zelfs voorkomen. De duim en wijsvinger begeleiden de muis. De vingers bedienen de schuin naar beneden gepositioneerde knoppen en het scrollwheel.

Deze ergonomische muis lijkt erg op de traditionele muis en heeft daardoor een korte gewenningstijd. De Easy Feel Mouse is geschikt voor de kleine tot gemiddelde hand en verkrijgbaar in een rechtshandige en linkshandige variant. De rechtshandige variant is zowel verkrijgbaar met draad als draadloos. 

Voordelen Easy Feel Mouse

Langdurig werken met een traditionele computermuis kan leiden tot pijn en klachten in schouders, onderarmen en handen. Het gebruik van een verticale muis, zoals de Easy Feel Mouse, kan deze klachten tegengaan en leidt tot meer comfort.

Andere voordelen van de Easy Feel Mouse:

  • Inzetbaar als preventieve muis en bij beginnende spierspanningsklachten en RSI of als oplossing bij bestaande klachten.
  • Ergonomisch gevormde verticale muis vermindert de spierspanning in de arm, hand en pols.
  • Biedt comfort tijdens uw computerwerk
  • Korte gewenningstijd
  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding

Voor een optimaal ergonomisch resultaat adviseren wij om de Easy Feel Mouse te combineren met een Mini Toetsenbord .

 

Diverse varianten van de Easy Feel Mouse

Bij het kiezen van een verticale muis is het belangrijk dat u de juiste maat kiest. De muis dient bij uw handgrootte te passen, zodat de muis lekker in de hand ligt en genoeg ondersteuning biedt aan de handpalm en de vingers. Op die manier kan de hand ontspannen op de muis rusten. Bij iedere muis leggen wij uit hoe u de juiste maat kiest en of de muis geschikt is voor uw hand.

De Easy Feel Mouse is geschikt voor kleine tot medium handen met handbreedtes tot 9 cm en een handlengte van 17 t/m 20 cm. Kijk bij het product hoe u uw maat kunt opnemen voor de juiste maat. Heeft u bredere handen, dan is de Evoluent Muis  beter geschikt.

De volgende varianten van de Easy Feel Mouse zijn verkrijgbaar:

 

Over Easy Ergonomics


Wilt u uw computerwerk ergonomisch inrichten? Bekijk dan ons complete assortiment ergonomische producten. Van Ergonomische Bureaustoel  tot Polssteun , van Ergonomische Muis  tot Zit Sta Bureau ; Easy Ergonomics heeft alles in huis. Heeft u nog vragen, of behoefte aan persoonlijk advies? Neem dan direct contact op met onze experts!