ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten, zit-sta tafels en bureaustoelen, vraag hiervoor een offerte aan)

 

ErgoSupply Mouse

ErgoSupply is een merk dat al enkele jaren hard aan weg timmert om de beste ergonomische producten te lanceren in de markt. Recent heeft ErgoSupply enkele nieuwe ergonomische muizen toegevoegd aan het assortiment: SR100 en SR150! De uitstekende prijs-kwaliteit verhouding maakt deze ergonomische muizen tot een best-seller.

De verticale positie van de ErgoSupply muizen ontspant de spieren in de onderarm (hand, pols, onderarm) en kan hierdoor eventuele RSI-klachten verlichten of voorkomen. De vormgeving is goed doordacht, waardoor gewenning zeer snel is en uw klachten snel helpt verlichten. Het voordeel van de verticale muis is, dat de pols en de onderarm in een neutrale positie blijven. Easy Ergonomics levert diverse varianten van de ErgoSupply Mouse, zowel met draad als draadloos.

Gebruikers van de ErgoSupply Mouse zijn lovend over het design en geven aan dat zij met deze ergonomische muis aanzienlijk verlichting van hun klachten merken t.o.v. een traditionele muis.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
 1. Meest verkocht ErgoSupply SR150 Ergonomische Muis Draadloos
  Excl. BTW € 45,00 Incl. BTW € 54,45

  De ErgoSupply SR150 Ergonomische Muis Draadloos zorgt voor een aanzienlijke verlichting van spanning in hand, pols en onderarm. Geschikt voor rechtshandig gebruik en is draadloos. Door de verbeterde vormgeving van deze ergonomische muis zul je prettiger en productiever werken waardoor je uren kunt werken zonder lichamelijke klachten. Het unieke aan deze muis zijn de "Low Noise" buttons. Hiermee is het vervelende harde KLIK-geluid verleden tijd!!

  Meer Informatie
 2. ErgoSupply SR150L Ergonomische Muis Draadloos - Links
  Excl. BTW € 45,00 Incl. BTW € 54,45

  De ErgoSupply SR150L Ergonomische Muis Draadloos Links zorgt voor een aanzienlijke verlichting van spanning in hand, pols en onderarm. Geschikt voor linkshandig gebruik en is draadloos. Door de verbeterde vormgeving van deze ergonomische muis zul je prettiger en productiever werken waardoor je uren kunt werken zonder lichamelijke klachten.

  Meer Informatie
 3. ErgoSupply SR350 Ergonomische Muis Draadloos
  Excl. BTW € 49,00 Incl. BTW € 59,29

  De ErgoSupply SR350 Ergonomische Muis Draadloos is een lichtgewicht muis die, door zijn verticale stand, voor een aanzienlijke verlichting van spanning in hand, pols en onderarmzrgt. Je kunt stukken prettiger werken omdat het design erop gericht is om spanning van de spieren in arm en hand weg te nemen, waardoor je kunt werken zonder lichamelijke klachten.

  Meer Informatie

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in