ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten en zit-sta tafels, vraag hiervoor een offerte aan)

 

ErgoSupply Mouse

ErgoSupply is een merk dat al enkele jaren hard aan weg timmert om de beste ergonomische producten te lanceren in de markt. Recent heeft ErgoSupply enkele nieuwe ergonomische muizen toegevoegd aan het assortiment: SR100 en SR150! De uitstekende prijs-kwaliteit verhouding maakt deze ergonomische muizen tot een best-seller.

De verticale positie van de ErgoSupply muizen ontspant de spieren in de onderarm (hand, pols, onderarm) en kan hierdoor eventuele RSI-klachten verlichten of voorkomen. De vormgeving is goed doordacht, waardoor gewenning zeer snel is en uw klachten snel helpt verlichten. Het voordeel van de verticale muis is, dat de pols en de onderarm in een neutrale positie blijven. Easy Ergonomics levert diverse varianten van de ErgoSupply Mouse, zowel met draad als draadloos.

Gebruikers van de ErgoSupply Mouse zijn lovend over het design en geven aan dat zij met deze ergonomische muis aanzienlijk verlichting van hun klachten merken t.o.v. een traditionele muis.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
 1. Meest verkocht ErgoSupply SR100 Ergonomische Muis met draad
  Excl. BTW € 39,00 Incl. BTW € 47,19

  De ErgoSupply SR100 Ergonomische Muis met draad zorgt voor een aanzienlijke verlichting van spanning in hand, pols en onderarm. Geschikt voor rechtshandig gebruik. Door de verbeterde vormgeving van deze ergonomische muis zul je prettiger en productiever werken waardoor je uren kunt werken zonder lichamelijke klachten. Het unieke aan deze muis zijn de "Low Noise" buttons. Hiermee is het vervelende harde KLIK-geluid verleden tijd!!

  Meer Informatie
 2. Meest verkocht ErgoSupply SR150 Ergonomische Muis Draadloos
  Excl. BTW € 45,00 Incl. BTW € 54,45

  De ErgoSupply SR150 Ergonomische Muis Draadloos zorgt voor een aanzienlijke verlichting van spanning in hand, pols en onderarm. Geschikt voor rechtshandig gebruik en is draadloos. Door de verbeterde vormgeving van deze ergonomische muis zul je prettiger en productiever werken waardoor je uren kunt werken zonder lichamelijke klachten. Het unieke aan deze muis zijn de "Low Noise" buttons. Hiermee is het vervelende harde KLIK-geluid verleden tijd!!

  Meer Informatie
 3. Meest verkocht ErgoSupply SR100L Ergonomische Muis met draad - Links
  Excl. BTW € 39,00 Incl. BTW € 47,19

  De ErgoSupply SR100L Ergonomische Muis Met Draad Links zorgt voor een aanzienlijke verlichting van spanning in hand, pols en onderarm. Geschikt voor linkshandig gebruik. Door de verbeterde vormgeving van deze ergonomische muis zul je prettiger en productiever werken waardoor je uren kunt werken zonder lichamelijke klachten. Het unieke aan deze muis zijn de "Low Noise" buttons. Hiermee is het vervelende harde KLIK-geluid verleden tijd!!

  Meer Informatie
 4. Meest verkocht ErgoSupply SR150L Ergonomische Muis Draadloos - Links
  Excl. BTW € 45,00 Incl. BTW € 54,45

  De ErgoSupply SR150L Ergonomische Muis Draadloos Links zorgt voor een aanzienlijke verlichting van spanning in hand, pols en onderarm. Geschikt voor linkshandig gebruik en is draadloos. Door de verbeterde vormgeving van deze ergonomische muis zul je prettiger en productiever werken waardoor je uren kunt werken zonder lichamelijke klachten.

  Meer Informatie
 5. ErgoSupply SR200 Ergonomische Muis Met Draad
  Excl. BTW € 42,00 Incl. BTW € 50,82

 6. ErgoSupply SR250 Ergonomische Muis Draadloos
  Excl. BTW € 49,00 Incl. BTW € 59,29

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in