ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten, zit-sta tafels en bureaustoelen, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Evoluent Muis

De Evoluent Muis is één van onze best verkopende ergonomische muizen. Veel gebruikers, waaronder artsen, ergonomen en fysiotherapeuten geven aan dat de Evoluent Mouse superieure comfort biedt.

De verticale positie van de Evoluent muis ontspant de spieren in de onderarm en kan hierdoor eventuele RSI-klachten verlichten of voorkomen. De ergonomische verticale muizen en toetsenborden van Evoluent zijn zeer comfortabel in gebruik. Het voordeel van de verticale muis is, dat de pols en de onderarm in een neutrale positie blijven. Daarnaast lijkt deze muis op de traditionele muis, maar dan een kwart slag gedraaid. Hierdoor is de gewenningstijd ook kort.

Easy Ergonomics heeft diverse varianten van de Evoluent Muis in het assortiment, in diverse maten en met verschillende opties. Gebruikers van de Evoluent Muis geven aan dat zij met deze ergonomische muis aanzienlijk prettiger werken dan met een traditionele muis.

Bekijk hieronder ons ruime assortiment Evoluent Muizen. 

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Waarom een Evoluent verticale muis?

De Evoluent Muis behoort tot de top van de ergonomische muizen. En dat is niet voor niets. De Evoluent Muis brengt vele voordelen met zich mee:

 • De spierspanning in de onderarm en pols vermindert en klachten in de schouders, arm of pols kunnen zo verbeteren of, nog beter: voorkomen worden.
 • De Evoluent zorgt voor een verhoogd comfortgevoel. Door de verticale positie worden de onderarm en de pols in een neutrale en ontspannen houding geplaatst.
 • De Evoluent Muis zorgt voor een goede controle van muisbewegingen.
 • De productiviteit verhoogt. Hoe comfortabeler u werkt, des te productiever u bent.
 • Korte gewenningstijd
 • Prachtig design

Varianten van de Evoluent Muis

De Evoluent muis bestaat reeds sinds vele jaren en is steeds verder doorontwikkeld. De Evoluent verticale muis is in verschillende varianten verkrijgbaar, voor links- en rechtshandigen, grote en kleinere handen en al dan niet draadloos. Voor elke gebruiker een geschikte Evoluent Muis leverbaar is.

Evoluent met draad:

 • Evoluent 3 Verticale Muis Rechtshandig
 • Evoluent V4 Rechtshandig
 • Evoluent V4 Linkshandig
 • Evoluent V4 Rechtshandig Small
 • Evoluent V4 Bluetooth Wit
 • Evoluent Standard Rechts
 • Evoluent C Rechtshandig

Evoluent Draadloos:

 • Evoluent V4 Rechts Draadloos Small
 • Evoluent V4 Rechts Draadloos
 • Evoluent C Rechts Draadloos
 • Evoluent C Rechts Draadloos Gold

Evoluent V4

De gepatenteerde vorm ondersteunt uw hand in een verticale, neutrale houding, de zgn. handshake houding, die voorkomt dat u uw onderarm draait tijdens het muizen. Dit voelt erg comfortabel. Reeds vele klanten zijn overtuigd van de werking van deze ergonomische muis. De Evoluent 4 is verkrijgbaar in draadloze versie en een versie met draad. Ook voor kleinere handen (Evoluent V4 Rechtshandig Small ) , linkshandig gebruik of Bluetooth, is er een Evoluent 4 versie beschikbaar.

Evoluent 3

De Evoluent 3 Verticale Muis Rechtshandig  is de oudere versie van de Evoluent Muis. In vergelijking tot de Evoluent V4 is de rand (de lip) die de pink en handpalm ondersteunt, minder breed. Deze Evoluent verticale muis is geschikt voor middelgrote handen met een lengte van 178mm of groter gemeten van de top van de middelvinger tot de rand van de pols.

Evoluent Standard Rechts

Met de Evoluent Standard Rechts  kunt u comfortabel en zeer ergonomisch verantwoord werken. De Evoluent Standard is een basic uitvoering op de reeds bekende Evoluent varianten. Deze Evoluent Muis Standard is uitgerust met 2 knoppen en een scrollwiel én dankzij de sobere uitvoering qua prijs erg interessant. Wanneer de standaardfuncties van een muis niet voldoende zijn, bekijk dan eens de Evoluent V4.

Over Easy Ergonomics

Iedere computergebruiker verdient een ergonomische werkplek. Uit diverse onderzoeken is gebleken dat een ergonomisch ingerichte werkplek veel gezonder, prettiger en efficiënter werkt. Het ziekteverzuim zal verlagen en de arbeidsproductiviteit verhogen. Dus waar wacht u nog op? Bekijk ons ruime assortiment met mini toetsenborden , laptopstandaarden  en documenthouders   of neem contact op met onze adviseurs voor persoonlijk advies.