ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten, zit-sta tafels en bureaustoelen, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Grip Muis

De Grip Muis is een verticale muis met een ergonomische design. U houdt een verticale muis vast in een handshake positie. De Grip Muis lijkt erg op de traditionele muis en heeft daardoor een korte gewenningstijd. Door de verticale positie worden de onderarm en pols in een neutrale positie geplaatst, waardoor spierspanning in uw onderarm afneemt en klachten aan uw pols, arm en schouders kunnen verminderen of zelfs worden voorkomen. Door zijn goede prijs/kwaliteit verhouding een veel verkochte ergonomische, verticale muis. Hieronder ziet u de 2 leverbare uitvoeringen van de Grip Muis.

Twijfelt u of de Grip Muis aan uw verwachtingen zal voldoen en eventuele lichamelijke klachten zal verhelpen? Vraag dan een vrijblijvende proefplaatsing aan. Een proefplaatsing maakt het mogelijk om diverse producten 21 dagen te proberen in uw eigen werkomgeving. 

Voordelen ergonomische Grip Muis

Werken met een Grip muis kan klachten die kunnen worden veroorzaakt door een traditionele computermuis eenvoudig voorkomen of verminderen.

 

Hieronder hebben we voordelen van de Grip Muis voor u opgesomd:

  • Langdurig werken met een traditionele computermuis kan leiden tot pijn en klachten in schouders, onderarmen en handen. Het gebruik van een verticale muis, zoals de Grip Muis, kan deze klachten tegengaan en leidt tot meer comfort.
  • De Grip verticale muis is zeer gemakkelijk in gebruik is. De Grip Muis lijkt erg op de traditionele muis en heeft daardoor een korte gewenningstijd.
  • De Grip muis plaatst uw hand in een natuurlijke verticale positie. Door de verticale stand van deze ergonomische muis verlaagt de spierspanning in uw onderarm, waardoor u niet alleen comfortabeler werkt, maar ook eventuele RSI klachten kunt voorkomen of verminderen.

 

Diverse varianten Grip Muis

Naast een basis variant van de Grip Muis bieden wij ook een luxere uitvoering van de Grip Muis: de Grip Muis Delux . Hieronder leest u meer over de Delux versie van de Grip Muis:

 

  • De Grip Muis DELUX kent een uniek ergonomisch design. De stand van de muis bevordert een natuurlijke, ergonomische lichaamshouding bij het gebruik van de computermuis.
  • Deze ergonomische muis is geschikt voor kleine handen en grote handen.
  • De Delux muis is uitermate geschikt om RSI klachten preventief, maar ook curatief tegen te gaan.
  • De afneembare polsondersteuning ondersteunt de pink en handpalm en geeft u een optimaal ergonomisch comfort tijdens het muizen.

 

Welke maat moet ik kiezen?


Bij het kiezen van een verticale muis is het belangrijk dat u de juiste maat kiest. De muis dient bij uw handgrootte te passen, zodat de muis lekker in de hand ligt en genoeg ondersteuning biedt aan de handpalm en de vingers. Op die manier kan de hand ontspannen op de muis rusten. Bij iedere muis leggen wij uit hoe u de juiste maat kiest en of de muis geschikt is voor uw hand.