Grip Muis

De Grip Muis is door zijn goede prijs/kwaliteit verhouding een veel verkochte ergonomische, verticale muis. Door de verticale houding worden spieren in uw onderarm minder belast tijdens uw dagelijkse computerwerk. Hieronder ziet u de 2 leverbare uitvoeringen.

Twijfelt u? Vraag dan een vrijblijvende proefplaatsing aan en test deze muis uit in uw eigen werkomgeving.

Voordelen ergonomische Grip Muis

De Grip verticale muis is zeer gemakkelijk in gebruik is. De Grip muis plaatst uw hand in een natuurlijke verticale positie. Door de verticale stand van deze ergonomische muis verlaagt de spierspanning in uw onderarm, waardoor u niet alleen comfortabeler werkt, maar ook eventuele RSI klachten kunt voorkomen of verminderen.


Varianten Grip Muis

Naast een basis variant van de Grip Muis bieden wij ook een luxere uitvoering van de Grip Muis: de Grip Muis Delux .

De Grip Muis DELUX kent een uniek ergonomisch design. De stand van de muis bevordert een natuurlijke, ergonomische lichaamshouding bij het gebruik van de computermuis. Deze ergonomische muis is geschikt voor kleine handen en grote handen. De Delux muis is uitermate geschikt om RSI klachten preventief, maar ook curatief tegen te gaan. De afneembare polsondersteuning ondersteunt de pink en handpalm en geeft u een optimaal ergonomisch comfort tijdens het muizen.