Handshoemouse

De HandshoeMouse combineert design met gebruiksvriendelijkheid. De HandshoeMouse is ontstaan uit een idee van de Erasmus Universiteit en de medische faculteit van Universiteit Maastricht. Door de speciale vorm van de HandShoe Mouse kunt u muizen zonder enige inspanning. De hand ligt ontspannen op de muis en u hoeft geen kracht uit te oefenen om de muis vast te houden. De HandShoeMouse zorgt voor een lage spierspanning door de ontspannen houding van vingers en pols.

Deze ergonomische muis past als een handschoen en is in verschillende uitvoeringen en maten verkrijgbaar.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Hippus Handshoemouse - Welke versie is voor u geschikt?

Meet de binnenzijde van uw hand, vanaf de plooitjes van de pols tot het topje van de ringvinger. Met deze lengte kunt u vaststellen welke maat geschikt is voor u.

 

 

Proefplaatsing

Wij streven naar 100% klanttevredenheid en bieden daarom onze klanten een vrijblijvende proefplaatsing van 21 dagen aan. U krijgt de kans om een aantal producten te testen in uw eigen werkomgeving, om te ervaren of de producten geschikt zijn voor u. Indien bij gebruik van de producten blijkt dat er producten zijn die u niet bevallen, kunt u deze aan ons retourneren. Wilt u graag advies bij uw keuze, neemt u dan contact op met onze adviseurs.