ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten, zit-sta tafels en bureaustoelen, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Handshoemouse

De Handshoemouse past als een handschoen en combineert design met gebruiksvriendelijkheid. Door de speciale vorm van de HandShoeMouse kunt u ontspannen muizen zonder kracht uit te oefenen om de muis vast te houden. De HandShoeMouse zorgt voor een lage spierspanning door de ontspannen houding van vingers en pols. Dit geeft ontspanning in hand, arm, schouders en nek en beperkt daarmee het risico op RSI of CANS tot een minimum. In tegenstelling tot andere ergonomische muizen beweegt u de Handshoemouse vanuit de hele arm, waardoor u minder spieren aanspant.

De HandshoeMouse is ontstaan uit een idee van de Erasmus Universiteit en de medische faculteit van Universiteit Maastricht. De Handshoemouse is er in een rechts- en linkshandige uitvoering, een versie met draad of draadloos en in drie verschillende maten verkrijgbaar. 

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Voordelen van de Handshoemouse

Deze ergonomische muis is verkrijgbaar in verschillende maten en sluit daardoor naadloos aan bij iedere handmaat. Uw hand ligt volledig ondersteund met maximaal comfort. De handshoemouse past als een handshoen.

Hieronder sommen we nogmaals alle voordelen op van deze unieke, ergonomische muis.

  • De hand ligt ontspannen op de muis en u hoeft geen kracht uit te oefenen om de muis vast te houden.
  • De HandShoeMouse zorgt voor een lage spierspanning door de ontspannen houding van vingers en pols. Door de ontspannen houding wordt het risico op RSI / KANS klachten beperkt.
  • De handshoemouse kan preventief worden ingezet, evenals bij bestaande klachten
  • De handshoemouse combineert design met gebruiksvriendelijkheid.
  • De handshoe mouse is verkrijgbaar in een linkshandige en rechtshandige versie. Daarnaast kunt u kiezen uit een small, medium of large variant. Voor iedereen is er wel een geschikte handshoe mouse!

 

Hippus Handshoemouse - Welke versie is voor u geschikt?

Om maximaal te kunnen genieten van de voordelen van het gebruik van de handshoemouse, is het noodzakelijk dat u de juiste maat kiest. Meet de binnenzijde van uw hand, vanaf de plooitjes van de pols tot het topje van de ringvinger. Deze lengte geeft een indicatie van de gewenste grootte. De HandshoeMouse is daarnaast verkrijgbaar in een draadloze versie en een versie met draad.

 

  1. Small : t/m 175 mm
  2. Medium : 175 mm t/m 195 mm
  3. Large : 195 mm t/m 215 mm

 

Proefplaatsing

Wij streven naar 100% klanttevredenheid en bieden daarom onze klanten een vrijblijvende proefplaatsing van 21 dagen aan. U krijgt de kans om een aantal producten te testen in uw eigen werkomgeving, om te ervaren of de producten geschikt zijn voor u. Indien bij gebruik van de producten blijkt dat er producten zijn die u niet bevallen, kunt u deze aan ons retourneren. Wilt u graag advies bij uw keuze, neemt u dan contact op met onze adviseurs.