ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten, zit-sta tafels en bureaustoelen, vraag hiervoor een offerte aan)

 

HE Mouse

De HE Mouse is een ergonomische muis die met name geschikt is voor mensen met kleinere handen. Maar er is ook een speciale Large versie voor grotere handen. De HE Mouse Verticale Muis heeft een verticale grip. Door de verticale grip plaatst u uw hand en pols is een neutrale, ontspannen  houding. De He Mouse muis ligt prettig in de hand en ondersteunt uw pols en vingers. U beweegt vanuit de onderarm en niet vanuit uw pols. Op deze wijze kunt u RSI voorkomen en of verminderen. Deze ergonomische muis is geschikt voor dagelijks muisgebruik en kan worden ingezet ter preventie of vermindering van hand, pols en onderarmklachten.

De HE Mouse is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen; rechts- en linkshandig met en zonder draad, Large rechts met en zonder draad. Voor ieder gebruiker is er een geschikte HE Mouse. 

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Voorkom RSI klachten met de HE Mouse


De HE Mouse heeft een verticaal design dat bijdraagt aan een gezondere houding van de arm tijdens het werken met de muis. Door de verticale stand van de muis is tijdens muisgebruik minder spierspanning aanwezig in de onderarm. Lichamelijke klachten als RSI kunnen hierdoor worden voorkomen.

 

Door zijn ergonomisch design is de HE Mouse een fijne muis om langdurig, comfortabel en ontspannen mee te werken. U beweegt de muis vanuit de onderarm en niet vanuit uw pols en zo voorkomt u overbelasting aan uw pols. Daarbij wordt de pols en hand door de muis ondersteunt.

 

Functionaliteiten HE Mouse

  • De muis heeft 5 knoppen (4 knoppen en een scrollwiel)
  • Aan de binnenkant van de HE Mouse zit een inkeping waar uw duim ontspannen in kan liggen. Hierdoor kunt u comfortabeler muizen
  • De linker- en rechtermuisknoppen worden bediend met de wijs- en middelvinger.
  • De scrollwheel wordt gebruikt voor het scrollen en kan zowel door de wijsvinger als de middelvinger worden bediend.
  • De duim bedient de forward en backward knoppen welke aan de zijkant van de duimgoot zitten.
  • De HE Mouse  heeft een nauwkeurigheid van 800 - 1200 - 2100 - 3400 DPI
  • De HE Mouse Medium Draadloos  heeft een nauwkeurigheid van 800 - 1200 - 1600 DPI.
  • De large versie (HE Mouse Large  en HE Mouse Large Draadloos ) beschikt over een aparte DPI switch aan de bovenzijde en heeft een nauwkeurigheid van 500 - 1000 - 1800 - 2500 DPI. 
  • Deze ergonomische muis kan op ieder werkblad gebruikt worden.

 

Wilt u een HE Mouse kopen? 

Wilt u een HE Mouse kopen, maar bent u niet zeker of deze uw klachten gaat verhelpen? Of wilt u eerst persoonlijk ervaren hoe deze aanvoelt? Vraag dan een proefplaatsing aan! Meer informatie over het aanvragen van een proefplaatsing van ergonomische muizen vindt u op de productpagina's.

 

Heeft u nog andere vragen of behoefte aan persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op via +31 413-230000 of via info@easy-ergonomics.nl

 

Om het maximale voordeel uit het gebruik van een ergonomisch muis te halen, adviseren wij daarnaast om deze te combineren met een Mini Toetsenbord ,  zodat u binnen uw schouderlijn kunt werken om uw schouder- en nekspieren minder te belasten.