HE Mouse

De HE Mouse is een verticale ergonomische muis die met name geschikt is voor mensen met kleinere handen. Maar er is ook een speciale Large versie voor grotere handen. Door de verticale grip plaatst u uw hand en pols is een neutrale, ontspannen  houding. De HE Mouse is geschikt voor dagelijks muisgebruik en kan worden ingezet ter preventie of vermindering van hand, pols en onderarmklachten.

Leverbaar in verschillende uitvoeringen:

  • Rechtshandig met draad
  • Rechtshandig draadloos
  • Linkshandig met draad
  • Linkshandig draadloos
  • Large rechts met draad
  • Large rechts draadloos

Voorkom RSI klachten met de HE Mouse


De HE Mouse is uniek door een neutrale, ontspannen stand van hand en pols gecombineerd met een perfecte en comfortabele grip. U beweegt vanuit de onderarm en niet vanuit uw pols en zo voorkomt u overbelasting aan uw pols. De muis ligt prettig in de hand, ondersteunt uw pols en hand. Door de verticale stand van de muis is tijdens muisgebruik minder spierspanning aanwezig in de onderarm. Lichamelijke klachten als RSI kunnen hierdoor worden voorkomen.

Over de HE Mouse

De HE Mouse beschikt over 4 knoppen en een scrollwheel. De linker- en rechtermuisknoppen worden bediend met de wijs- en middelvinger. De scrollwheel wordt gebruikt voor het scrollen en kan zowel door de wijsvinger als de middelvinger worden bediend. De duim bedient de forward en backward knoppen welke aan de zijkant van de duimgoot zitten. De HE Mouse met draad  heeft een nauwkeurigheid van 800 - 1200 - 2100 - 3400 DPI, de HE Mouse Draadloos  heeft een nauwkeurigheid van 800 - 1200 - 1600 DPI. De large versie (HE Mouse Large met draad  en HE Mouse Large Draadloos ) beschikt over een aparte DPI switch aan de bovenzijde en heeft een nauwkeurigheid van 500 - 1000 - 1800 - 2500 DPI.  Deze ergonomische muis kan op ieder werkblad gebruikt worden.