ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten, zit-sta tafels en bureaustoelen, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Ergonomische Muis Linkshandig

Wanneer u langdurig en intensief gebruik maakt van een muis kunt u last krijgen van klachten aan de hand, pols, arm, schouder en nek. Het gebruik van een Ergonomische Linkshandige Muis, waarbij de hand in een neutrale ontspannen positie wordt gehouden, kunt u deze lichamelijke klachten verminderen of zelfs volledig genezen. Een ergonomische muis kan dus helpen bij RSI klachten .

Bent u op zoek naar een ergonomische linkshandige muis? Hieronder vindt u ergonomische muizen die speciaal zijn ontwikkeld voor linkshandigen, zoals de Evoluent V4 Linkshandig  en Easy Feel Mouse Links . Ook vindt u hier muizen die zowel door linkshandigen als rechtshandigen gebruikt kunnen worden, zoals de Rollermouse Free3 en Oyster Mouse .

Het kiezen van de perfecte ergonomische muis is een persoonlijke keuze. Heeft u vragen? Het team van experts bij Easy Ergonomics helpt u graag verder bij het maken van de juiste beslissing.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 1. Contour RollerMouse Mobile
  Excl. BTW € 199,00 Incl. BTW € 240,79

  De RollerMouse Mobile is de nieuwste centrale RollerMouse perfect om mee te nemen en thuis of onderweg te werken.Deze RollerMouse Mobile heeft dan ook, in tegenstelling tot de andere modellen, een beschermhoes die je met één simpele beweging om de muis heen vouwt zodat deze tijdens transport goed beschermd is.De RollerMouse mobile is de meest compacte uitvoering van de Contour Rollermuizen, die het mogelijk maakt om in een comfortabele positie, met beide handen voor je, te werken. Een dergelijke positie ontlast de arm die je normaal gesproken met een eenhandige muis zou gebruiken. Je hoeft niet naar je muis te reiken, en zo blijf je in je primaire werkzone. Je bestuurt de cursor met behulp van de rollerbar, die je soepel met je vingertoppen manoeuvreert. Hoewel de RollerMouse mobile korter is, reageert de rollerbar uiterst nauwkeurig op je bewegingen, en past hij zich gemakkelijk aan de grootte van het scherm aan. Net als bij onze andere muizen is het eenvoudig om de cursorsnelheid te veranderen om de cursor op de gewenste snelheid over het scherm te bewegen. De rollerbar heeft de hoogste precisie en kan worden ingesteld op 600 – 3000 dpi.

  Meer Informatie
 2. ErgoSupply SR100L Ergonomische Muis met draad - Links
  Excl. BTW € 39,00 Incl. BTW € 47,19

  De ErgoSupply SR100L Ergonomische Muis Met Draad Links zorgt voor een aanzienlijke verlichting van spanning in hand, pols en onderarm. Geschikt voor linkshandig gebruik. Door de verbeterde vormgeving van deze ergonomische muis zul je prettiger en productiever werken waardoor je uren kunt werken zonder lichamelijke klachten. Het unieke aan deze muis zijn de "Low Noise" buttons. Hiermee is het vervelende harde KLIK-geluid verleden tijd!!

  Meer Informatie
 3. ErgoSupply SR150L Ergonomische Muis Draadloos - Links
  Excl. BTW € 45,00 Incl. BTW € 54,45

  De ErgoSupply SR150L Ergonomische Muis Draadloos Links zorgt voor een aanzienlijke verlichting van spanning in hand, pols en onderarm. Geschikt voor linkshandig gebruik en is draadloos. Door de verbeterde vormgeving van deze ergonomische muis zul je prettiger en productiever werken waardoor je uren kunt werken zonder lichamelijke klachten.

  Meer Informatie
 4. HE Mouse Links
  Excl. BTW € 48,00 Incl. BTW € 58,08

  De HE Mouse is zo ontworpen dat u uw hand en pols automatisch plaatst in een neutrale, ontspannen stand. Door de verticale houding bevinden alle spieren vanuit de hand naar de schouder zich dichtbij de anatomische stand welke de minst belastende houding is voor spieren en gewrichten. De vormgeving en het materiaal met speciale grip zorgen er voor dat de muis prettig in de hand ligt en fijn in gebruik is. Meer Informatie
 5. HE Mouse Links Draadloos - ergonomische muis
  Excl. BTW € 69,00 Incl. BTW € 83,49

  De HE Mouse is zo ontworpen dat u uw hand en pols automatisch plaatst in een neutrale, ontspannen stand. Door de verticale houding bevinden alle spieren vanuit de hand naar de schouder zich dichtbij de anatomische stand welke de minst belastende houding is voor spieren en gewrichten. Deze ergonomische muis is geschikt voor middelgrote tot kleine handen. Meer Informatie
 6. HE Mouse Links Sport Bluetooth (Red)
  Excl. BTW € 69,00 Incl. BTW € 83,49

  De HE Mouse Links Sport Bluetooth (Red) is de optimale oplossing voor een neutrale stand van de hand en voorkomt klachten zoals RSI. Deze ergonomische muis is geschikt voor middelgrote tot kleine handen.

  Meer Informatie
 7. HE Mouse Large Links - ergonomische muis
  Excl. BTW € 59,00 Incl. BTW € 71,39

  De HE Mouse is zo ontworpen dat u uw hand en pols automatisch plaatst in een neutrale, ontspannen stand. Door de verticale houding bevinden alle spieren vanuit de hand naar de schouder zich dichtbij de anatomische stand welke de minst belastende houding is voor spieren en gewrichten.Deze muis is geschikt voor grotere handen.

  Meer Informatie
 8. HE Mouse Large Draadloos Links - ergonomische muis
  Excl. BTW € 79,00 Incl. BTW € 95,59

  De HE Mouse is zo ontworpen dat u uw hand en pols automatisch plaatst in een neutrale, ontspannen stand. Door de verticale houding bevinden alle spieren vanuit de hand naar de schouder zich dichtbij de anatomische stand welke de minst belastende houding is voor spieren en gewrichten. Deze muis is geschikte voor grotere handen. Meer Informatie
 9. Easy Feel Mouse Links
  Excl. BTW € 49,00 Incl. BTW € 59,29

  De Easy Feel Mouse Links bevordert de neutrale verticale stand van arm, hand en vingers. Hierdoor verlaagt de spierspanning in de arm/hand en pols. Geschikt voor handbreedtes tot 9 cm. Meer Informatie
 10. Contour Unimouse Linkshandig Met Draad
  Excl. BTW € 79,00 Incl. BTW € 95,59

  De Contour Unimouse is geavanceerde, verstelbare computermuis. Met dit bekroonde ontwerp, kun je de verticale stand en de duimsteun snel en gemakkelijk aanpassen. Meer Informatie

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Waarom kiezen voor een ergonomische linkshandige muis?

Wanneer u regelmatig achter een computer werkt, adviseren wij om gebruik te maken van ergonomische hulpmiddelen, zoals een ergonomische muis, Mini Toetsenbord en een Monitorstandaard . Deze laatste twee productgroepen vindt u elders op deze website.

 

Niet iedere ergonomische muis is geschikt voor linkshandig gebruik. Daarom heeft Easy Ergonomics muizen in het assortiment die speciaal zijn ontwikkeld voor de linkshandige computergebruiker. Daarnaast bieden wij ergonomische muizen die zowel links als rechtshandig gebruikt kunnen worden.

 

Wat zijn de voordelen van een linkshandige ergonomische muis?

Hieronder leggen wij u uit wat de belangrijkste voordelen zijn van een ergonomische linkshandige muis ten opzichte van de traditionele linkshandige muis:

 • Allereerst is het bij het gebruik van een traditionele muis nodig om de onderarm te draaien, zodat de handpalm naar beneden gericht is. Om deze beweging te maken is spierkracht nodig. Een muis die ergonomisch is kan deze draaiing van de onderarm verminderen.
 • Een ergonomische computermuis hoeft u niet of nauwelijks te knijpen om vast te houden en te besturen. Dit is bij het gebruik van een traditionele muis vaak wel aan de orde, omdat deze met de pink en de duim wordt vastgehouden (knijpen). Dit knijpen zorgt voor spierspanning en kan zorgen voor verkramping in hand, pols en onderarm. 
 • Veel mensen maken zijwaartse bewegingen vanuit de pols om de muis te bewegen (knikken van de pols) in plaats van de beweging te maken vanuit de elleboog en/of schouder. Bewegingen vanuit de pols kunnen zorgen voor klachten aan de pols en onderarm. Het gebruik van een ergonomische muis kan deze klachten voorkomen.
 • Het is belangrijk dat de juiste maat gekozen wordt, zodat de muis goed in de hand past. Een standaard muis is echter niet afgestemd op de grootte van de hand. Hierdoor ligt de muis niet lekker in de hand en biedt vaak niet genoeg ondersteuning aan de handpalm en de vingers. Het gevolg is dat de hand niet ontspannen op de muis kan rusten. Hoe u uw handmaat opmeet, vindt u op de productpagina. 

 

Linkshandige muis kopen

Bent u niet zeker of deze muizen uw klachten gaan verhelpen of wilt u ervaren hoe een muis voor linkshandigen aanvoelt? Vraag dan een Kosteloze Proefplaatsing aan! Meer informatie over het aanvragen van een proefplaatsing vindt u op de productpagina's. Voor een optimale ergonomische werkomgeving: bekijk ook onze minitoetsenborden, laptopstandaard en een documenthouder .