ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten en zit-sta tafels, vraag hiervoor een offerte aan)

 

MouseTrapper

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
 1. Mousetrapper Lite
  Excl. BTW € 219,00 Incl. BTW € 264,99

 2. Mousetrapper Advance 2.0
  Excl. BTW € 255,00 Incl. BTW € 308,55

  De Mousetrapper Advance 2.0 is een centraal gepositioneerde muis die recht voor de gebruiker, namelijk tussen de gebruiker en het toetsenbord, ligt. Doordat deze muis centraal voor het toetsenbord is geplaatst, wordt een ergonomisch gezonde positie aangemoedigd. De Advance 2.0 verlicht en voorkomt RSI en andere problemen die kunnen optreden bij het gebruik van een conventionele muis. 

  Meer Informatie
 3. Mousetrapper Prime Wireless
  Excl. BTW € 296,00 Incl. BTW € 358,16

  De MouseTrapper Prime Wireless is vergelijkbaar met de MouseTrapper Advance 2.0, met als grote voordeel dat de MouseTrapper Prime draadloos te gebruiken is. MouseTrapper Prime Wireless is een centraal gepositioneerde muis die recht voor de gebruiker ligt, namelijk tussen de gebruiker en het toetsenbord. Dit zorgt voor een reductie van de spierbelasting in de schouder ten opzichte van een reguliere muis. U werkt namelijk binnen de lichaamsbreedte, de schouder hoeft door deze centrale positie niet naar buiten gedraaid te worden. Dit vermindert het risico op schouder-, nek-, pols- en arm klachten. Meer Informatie

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in