ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten, zit-sta tafels en bureaustoelen, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Oyster Mouse

Wanneer u een traditionele muis gebruikt worden de onderarmspieren continu belast. Dit komt onder andere doordat u de onderarm moet draaien om de hand op de muis te leggen. Hierdoor kunt u op termijn last krijgen van lichamelijke klachten, zoals RSI. Het gebruik van een Oyster Mouse kan deze klachten voorkomen en/of verminderen. De Oyster Mouse heeft de unieke eigenschap dat de verticale stand van de muis in verschillende posities ingesteld kan worden. Daarnaast is de Oyster Mouse zowel geschikt voor linkshandig als rechtshandig gebruik. Hierdoor is de Oyster Mouse voor veel verschillende gebruikers een geschikte oplossing om RSI klachten  te voorkomen of verhelpen.

Easy Ergonomics heeft diverse varianten van de Oyster Mouse in het assortiment. Bekijk hieronder ons aanbod. Heeft u nog vragen of behoefte aan persoonlijk advies? Neem direct contact op met onze adviseurs via info@easy-ergonomics.nl of via +31 413 230000

Over de Oyster Mouse

 

De Oyster muis is een unieke ergonomische muis, die zowel door links- als rechtshandige gebruikers te gebruiken is.

Lees hier meer over de voordelen van Oyster Mouse:

  • Deze ergonomische muis heeft 5 standen. Hiermee kunt u de ergonomische muis eenvoudig in de positie zetten die voor u prettig werkt en draagt bij aan een optimale werkhouding.
  • De Oyster is speciaal ontwikkeld om RSI gerelateerde klachten tegen te gaan. Het verticale ontwerp van de muis dwingt je in een meer natuurlijke houding en verkleint de kans op klachten in hand, pols en arm.
  • De Oyster Mouse is zeer geschikt voor flexwerkplekken. Elke gebruiker kan de muis naar eigen wens instellen en direct aan de slag
  • De Oyster Mouse kan direct, eenvoudig verbonden worden met uw laptop of pc middels een USB kabel
  • Zowel links- als rechtshandig te gebruiken
  • Winnaar 2011 Ergonomic Award (NECE USA)

 

Proefplaatsing

 

Wij streven naar 100% klanttevredenheid en bieden u daarom de mogelijkheid om onze producten, zoals de Oyster Mouse, gedurende 21 dagen op proef te gebruiken middels een Proefplaatsing. Een proefplaatsing is een extra service met een aantal voordelen voor u:

  • U krijgt de kans om maximaal 4 producten per proefplaatsing te testen. Dit kunnen 4 verschillende producten zijn, maar ook 4 producten uit dezelfde productcategorie. Wilt u graag advies bij uw keuze, neemt u dan contact op met onze adviseurs.
  • Gedurende deze 21 dagen mag u de producten daadwerkelijk gebruiken, in uw eigen werkomgeving, om te ervaren of de producten geschikt zijn voor u.
  • Indien bij gebruik van de producten blijkt, dat er producten zijn die u niet bevallen, kunt u deze aan ons retourneren.

Als het bovenstaande u aanspreekt, kunt u vrijblijvend gebruik maken van een proefplaatsing. Bestel eenvoudig via de website door te klikken op de button PROEFPLAATSING bij het product of PROEFPLAATSING aan te vinken in het winkelmandje bij het desbetreffende product.