PenClic Mouse

De Penclic Mouse ziet, voelt en beweegt als een pen. De vlotte pen-grip zorgt voor een cursor ervaring als geen ander. Deze Penclic Mouse stelt gebruikers in staat om precies en nauwkeurig te muizen, wat leidt tot betere resultaten in minder tijd. Deze Ergonomische Muis  is zo responsief en intuïtief, dat het bijna voelt alsof de muis zelf voorspelt waar u van plan bent de cursor heen te verplaatsen. Geïnteresseerd in een Penclic muis? Bestel deze dan eenvoudig online. Vóór 16.00 uur besteld, dezelfde dag nog verzonden!

Een goede werkhouding met de Penclic Mouse

De Penclic Mouse zorgt voor een ontspannen en natuurlijke werkhouding, wanneer deze binnen de schouderbreedte gebruikt wordt. Dit voorkomt statische spanning in uw nek, schouders en armen waardoor RSI klachten afnemen. De Penclic muis laat de onderarm rusten op het werkoppervlak, wat resulteert in minder pijn. Easy Ergonomics levert een penmuis in zowel een versie met draad, als draadloos. Nog niet overtuigd? Vraag dan een proefplaatsing aan!

 

Waarom bestellen bij Easy Ergonomics

Easy Ergonomics is sinds jaren dé specialist op het gebied van ergonomische producten voor de computerwerkplek. Denk hierbij aan muizen, ergonomische toetsenborden , CPU Houdersdocumenthouders  en meer. De klant staat bij ons centraal. Samen zoeken wij naar de juiste oplossing voor het creëren van een ergonomische werkplek om gezonder, prettiger en efficiënter te kunnen werken. Voorkom klachten en maak eens gebruik van een van onze producten. Wij leveren alleen producten van de beste kwaliteit. Ervaar nu zelf.

 

De voordelen van de PenClic Muis

De Penclic Mouse is een ergonomische muis naar Scandinavisch ontwerp. Deze muis maakt gebruik van de natuurlijke kracht en behendigheid in onze vingers en handen. Dit zorgt voor een gezonde en natuurlijke werkhouding. Eindeloze klikken en onnodige cursor bewegingen behoren tot het verleden, door het gebruik van de gestroomlijnde en efficiënte Penclic Mouse. De Penclic muis heeft een comfortabele grip, waardoor hij prettig in de hand ligt. Net als bij een traditionele muis gebruikt u deze muis door over het bureau te schuiven. De PenClic muis koppelt gebruiksgemak aan precisie, waardoor u even nauwkeurig kunt werken als met een pen en uw productiviteit aanzienlijk toeneemt.

 

Penclic muis 2 draadloos

De PenClic Muis 2 Draadloos  voelt, beweegt en ziet eruit als een pen. Het biedt u de eenvoud en het vermogen om gebruik te maken en te profiteren van de natuurlijke controle die we hebben in onze vingertoppen en handen. De neutrale pengreep van deze ergonomische muis zorgt voor een ontspannen werkhouding en neutraliseert statische spanningen in je armen , schouders en nek.