ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten en zit-sta tafels, vraag hiervoor een offerte aan)

 

PenClic Mouse

De Penclic Mouse ziet, voelt en beweegt als een pen. De Penclic Mouse zorgt voor een ontspannen en natuurlijke werkhouding, wanneer deze binnen de schouderbreedte gebruikt wordt. Dit voorkomt statische spanning in uw nek, schouders en armen waardoor RSI klachten afnemen. De Penclic muis laat de onderarm rusten op het werkoppervlak, wat resulteert in minder pijn. De vlotte pen-grip zorgt voor een cursor ervaring als geen ander. Deze Penclic Mouse stelt gebruikers in staat om precies en nauwkeurig te muizen, wat leidt tot betere resultaten in minder tijd. Deze ergonomische muis  is zo responsief en intuïtief, dat het bijna voelt alsof de muis zelf voorspelt waar u van plan bent de cursor heen te verplaatsen.

Easy Ergonomics levert een penmuis in zowel een versie met draad, als draadloos. Geïnteresseerd in een Penclic muis? Bestel deze dan eenvoudig online. Vóór 16.00 uur besteld, dezelfde dag nog verzonden! Nog niet overtuigd? Vraag dan een proefplaatsing aan!

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

De voordelen van de PenClic Muis

De Penclic Mouse is een ergonomische muis naar Scandinavisch ontwerp. Lees hier meer over de voordelen van het gebruik van deze ergonomische muis:

  • De Penclic Mouse maakt gebruik van de natuurlijke kracht en behendigheid in onze vingers en handen. Dit zorgt voor een gezonde en natuurlijke werkhouding.
  • Eindeloze klikken en onnodige cursor bewegingen behoren tot het verleden, door het gebruik van de gestroomlijnde en efficiënte Penclic Mouse.
  • De Penclic muis heeft een comfortabele grip, waardoor hij prettig in de hand ligt.
  • Net als bij een traditionele muis gebruikt u deze muis door over het bureau te schuiven. De PenClic muis koppelt gebruiksgemak aan precisie, waardoor u even nauwkeurig kunt werken als met een pen en uw productiviteit aanzienlijk toeneemt.

 

Penclic muis 2 draadloos

De PenClic Muis 2 Draadloos  voelt, beweegt en ziet eruit als een pen. Het biedt u de eenvoud en het vermogen om gebruik te maken en te profiteren van de natuurlijke controle die we hebben in onze vingertoppen en handen. De neutrale pengreep van deze ergonomische muis zorgt voor een ontspannen werkhouding en neutraliseert statische spanningen in je armen , schouders en nek.

 

Waarom bestellen bij Easy Ergonomics

Easy Ergonomics is sinds jaren dé specialist op het gebied van ergonomische producten voor de computerwerkplek. Denk hierbij aan muizen, ergonomische toetsenbordenCPU Houders  , documenthouders  en meer. De klant staat bij ons centraal. Samen zoeken wij naar de juiste oplossing voor het creëren van een ergonomische werkplek om gezonder, prettiger en efficiënter te kunnen werken. Voorkom klachten en maak eens gebruik van een van onze producten. Wij leveren alleen producten van de beste kwaliteit. Ervaar nu zelf!

 

Heeft u nog vragen of behoefte aan persoonlijk advies? Neem dan direct contact op met onze persoonlijke adviseurs via +31 413 230000 of via info@easy-ergonomics.nl . Wij helpen u graag verder!