ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten, zit-sta tafels en bureaustoelen, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Rollermouse

Met een RollerMouse werkt u vanuit een optimale muispositie, centraal voor uw lichaam in lijn met uw beeldscherm en eventueel een documentenhouder. U beweegt de cursor door de rollerbar zachtjes met uw vingertoppen te bewegen. Met behulp van een rollermuis maakt u moeiteloos precieze, kleine bewegingen. U kunt daarnaast eenvoudig afwisselen tussen rechts- en linkshandig muizen. Elke beweging wordt gemaakt vanuit een centrale positie. Een rollermouse kan zowel preventief als curatief worden ingezet bij vinger-, pols-, hand-, arm- en schouderklachten.

Easy Ergonomics biedt een ruim assortiment rollermuizen. Heeft u nog vragen over onze rollermuizen, of wilt u graag een ergonomische muis 21 dagen vrijblijvend uitproberen? Vraag dan direct een proefplaatsing aan. Met een proefplaatsing kunt u verschillende muizen op uw eigen werkplek uitproberen. Neem voor meer informatie contact op met ons team van deskundige adviseurs. 

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
 1. Contour RollerMouse Mobile
  Excl. BTW € 199,00 Incl. BTW € 240,79

  De RollerMouse Mobile is de nieuwste centrale RollerMouse perfect om mee te nemen en thuis of onderweg te werken.Deze RollerMouse Mobile heeft dan ook, in tegenstelling tot de andere modellen, een beschermhoes die je met één simpele beweging om de muis heen vouwt zodat deze tijdens transport goed beschermd is.De RollerMouse mobile is de meest compacte uitvoering van de Contour Rollermuizen, die het mogelijk maakt om in een comfortabele positie, met beide handen voor je, te werken. Een dergelijke positie ontlast de arm die je normaal gesproken met een eenhandige muis zou gebruiken. Je hoeft niet naar je muis te reiken, en zo blijf je in je primaire werkzone. Je bestuurt de cursor met behulp van de rollerbar, die je soepel met je vingertoppen manoeuvreert. Hoewel de RollerMouse mobile korter is, reageert de rollerbar uiterst nauwkeurig op je bewegingen, en past hij zich gemakkelijk aan de grootte van het scherm aan. Net als bij onze andere muizen is het eenvoudig om de cursorsnelheid te veranderen om de cursor op de gewenste snelheid over het scherm te bewegen. De rollerbar heeft de hoogste precisie en kan worden ingesteld op 600 – 3000 dpi.

  Meer Informatie
 2. Contour SliderMouse Pro Light Grey Regular Wrist Rest Wireless/Bluetooth
  Excl. BTW € 269,00 Incl. BTW € 325,49

  De SliderMouse Pro is een gecentreerde muis waarmee je in comfortabele, ergonomische positie kunt werken – zonder strekken, draaien en overbelasten. De nieuwste cursornavigatie met navigation bar is geïntegreerd aan de bovenzijde van de SliderMouse Pro, waardoor je handen optimaal kunnen rusten op de gehele breedte van de muis. Om het je eigen te maken, hebben we het ontwerp naadloos afgestemd op je voorkeuren door diverse magnetische polssteunen in verschillende maten en materialen.

  Meer Informatie
 3. Contour RollerMouse Pro Light Grey Regular Wrist Rest Wireless/Bluetooth
  Excl. BTW € 269,00 Incl. BTW € 325,49

  De RollerMouse Pro is een van de twee nieuwe gecentreerde computermuizen van Contour Design. De RollerMouse Pro is een geavanceerde computermuis, die ergonomisch is ontworpen om de belasting van de pols te verminderen en een gezondere houding te bevorderen. In tegenstelling tot een traditionele muis, waarbij gebruikers hun handen heen en weer moeten bewegen om deze te bedienen, stelt de RollerMouse Pro gebruikers in staat om de cursor te navigeren vanuit een neutrale, centrale positie recht voor het toetsenbord.. Met de diverse magnetische polssteunen in verschillende maten en materialen kun je deze muis helemaal afstemmer volgens jouw voorkeuren.

  Meer Informatie
 4. Contour Rollermouse Free 3 Zwart Draadloos
  Excl. BTW € 299,00 Incl. BTW € 361,79

  De Contour RollerMouse Free3 Draadloos is ontworpen om binnen uw schouderlijn te werken. Deze manier van werken bevordert een gezonde werkhouding waarbij uw armen minimaal belast worden. U kunt uw muis met 1 vingertop bewegen, waardoor u maar zeer weinig kracht hoeft te zetten. Het risico op nek- en schouderklachten of RSI/KANS wordt zo tot een minimum beperkt. 

  Meer Informatie
 5. Contour Rollermouse Red Wireless
  Excl. BTW € 345,00 Incl. BTW € 417,45

  De Contour Rollermouse Red wireless is de meest geavanceerde rollermuis met 7 SENSES ™' technologie. De nieuwe 7SENSES™ trackingtechnologie in de rollerbar zorgt voor een ongeëvenaarde precisie en sturing van de cursor. De RollerMouse Red is een ongeëvenaarde professionele Rollermouse met een hoge standaard voor comfort, snelheid en accuratesse en een fraai, modern design. 

  Meer Informatie
 6. Contour RollerMouse Red Plus Wireless
  Excl. BTW € 345,00 Incl. BTW € 417,45

  De Contour Rollermouse Red Plus is een zeer geavanceerde rollermuis met 7 SENSES ™' technologie. De trackingtechnologie in de rollerbar zorgt voor een ongeëvenaarde precisie en sturing van de cursorHierdoor kunt u comfortabel, snel en accuraat werken. De Rollermouse Red Plus is vergelijkbaar met de Rollermouse Red, alleen beschikt de Rollermouse Red Plus over een bredere handpalm ondersteuning dan de standaard Rollermouse Red. De extra brede polssteun zorgt voor een verbeterde houding van de hand en verdeelt de druk over een groter oppervlak. Hierdoor kunt u aangenamer dan ooit werken!

   

  Meer Informatie

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Een ergonomische manier van werken

Wanneer u met een traditionele muis de cursor verplaatst op uw computerscherm maakt u vaak onnodige bewegingen, waarbij u uw armen, rug, schouders, nek, handen en polsen gebruikt. Dit kan op den duur leiden tot vervelende lichamelijke klachten, zoals RSI en carpaal tunnelsyndroom.

Voordelen Rollermouse:

 • Een Rollermouse is ontworpen om binnen uw schouderlijn te werken. Deze manier van werken bevordert een gezonde werkhouding waarbij uw armen minimaal belast worden.
 • U kunt uw muis met 1 vingertop bewegen, waardoor u maar zeer weinig kracht hoeft te zetten.
 • Een Rollermouse is dan ook uitermate geschikt voor mensen met gevorderde RSI-klachten en mensen met een bepaalde ziektebeeld zoals MS, Artrose, Reuma. Maar ook zeer geschikt voor mensen met beginnende klachten of ter preventie van klachten.

Rollermouse pro3

De Contour Rollermouse Pro3 Zwart  ligt voor uw toetsenbord en zorgt ervoor dat u niet naar de muis hoeft te grijpen. Deze ergonomische muis zorgt ervoor dat uw armen en handen aangenaam recht voor u liggen, binnen de schouderlijn. U hoeft niet naar de zijkant te reiken en voorkomt zo een gespannen houding van de nek, schouders en ellebogen.

 

Rollermouse free3

De Contour Rollermouse Free 3 Zwart   ligt centraal voor het lichaam, binnen de schouderlijn, waardoor u ontspannen kunt werken in een neutrale positie. Het risico op nek- en schouderklachten of RSI/KANS wordt zo tot een minimum beperkt. 

 

Ergoslider

De Ergoslider Plus  zorgt voor een optimale muispositie centraal voor uw lichaam, in lijn met uw beeldscherm en/of en/of documentenhouder. Hierdoor vindt er vrijwel geen schouderbelasting plaats. Daarbij kan eenvoudig links- en rechtshandig muizen worden afgewisseld. Door het gebruiken van de vingertoppen worden de spieren in de hand minder belast.