ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten, zit-sta tafels en bureaustoelen, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Rollermouse

Met een RollerMouse werkt u vanuit een optimale muispositie, centraal voor uw lichaam in lijn met uw beeldscherm en eventueel een documentenhouder. U beweegt de cursor door de rollerbar zachtjes met uw vingertoppen te bewegen. Met behulp van een rollermuis maakt u moeiteloos precieze, kleine bewegingen. U kunt daarnaast eenvoudig afwisselen tussen rechts- en linkshandig muizen. Elke beweging wordt gemaakt vanuit een centrale positie. Een rollermouse kan zowel preventief als curatief worden ingezet bij vinger-, pols-, hand-, arm- en schouderklachten.

Easy Ergonomics biedt een ruim assortiment rollermuizen. Heeft u nog vragen over onze rollermuizen, of wilt u graag een ergonomische muis 21 dagen vrijblijvend uitproberen? Vraag dan direct een proefplaatsing aan. Met een proefplaatsing kunt u verschillende muizen op uw eigen werkplek uitproberen. Neem voor meer informatie contact op met ons team van deskundige adviseurs. 

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Een ergonomische manier van werken

Wanneer u met een traditionele muis de cursor verplaatst op uw computerscherm maakt u vaak onnodige bewegingen, waarbij u uw armen, rug, schouders, nek, handen en polsen gebruikt. Dit kan op den duur leiden tot vervelende lichamelijke klachten, zoals RSI en carpaal tunnelsyndroom.

Voordelen Rollermouse:

  • Een Rollermouse is ontworpen om binnen uw schouderlijn te werken. Deze manier van werken bevordert een gezonde werkhouding waarbij uw armen minimaal belast worden.
  • U kunt uw muis met 1 vingertop bewegen, waardoor u maar zeer weinig kracht hoeft te zetten.
  • Een Rollermouse is dan ook uitermate geschikt voor mensen met gevorderde RSI-klachten en mensen met een bepaalde ziektebeeld zoals MS, Artrose, Reuma. Maar ook zeer geschikt voor mensen met beginnende klachten of ter preventie van klachten.

Rollermouse pro3

De Contour Rollermouse Pro3 Zwart  ligt voor uw toetsenbord en zorgt ervoor dat u niet naar de muis hoeft te grijpen. Deze ergonomische muis zorgt ervoor dat uw armen en handen aangenaam recht voor u liggen, binnen de schouderlijn. U hoeft niet naar de zijkant te reiken en voorkomt zo een gespannen houding van de nek, schouders en ellebogen.

 

Rollermouse free3

De Contour Rollermouse Free 3 Zwart   ligt centraal voor het lichaam, binnen de schouderlijn, waardoor u ontspannen kunt werken in een neutrale positie. Het risico op nek- en schouderklachten of RSI/KANS wordt zo tot een minimum beperkt. 

 

Ergoslider

De Ergoslider Plus  zorgt voor een optimale muispositie centraal voor uw lichaam, in lijn met uw beeldscherm en/of en/of documentenhouder. Hierdoor vindt er vrijwel geen schouderbelasting plaats. Daarbij kan eenvoudig links- en rechtshandig muizen worden afgewisseld. Door het gebruiken van de vingertoppen worden de spieren in de hand minder belast.