ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten, zit-sta tafels en bureaustoelen, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Trackball Muis

Langdurig werken met een traditionele muis kan leiden tot RSI klachten, zoals nek-, arm- en/of schouderklachten. Een Trackball Muis kan uitkomst bieden, omdat u uw arm en pols bij het muizen niet of nauwelijks hoeft te bewegen. Een Trackball Muis ligt stil op het bureau en u bestuurt de muis door de trackball te bewegen met uw vingers en/of duim. Dit maakt de muis uitermate ergonomisch, omdat de muis niet meer aangestuurd wordt vanuit de schouder- en nekspieren, waardoor overbelasting kan worden voorkomen. De hand en pols liggen bij de meeste trackball muizen in een comfortabele, soms licht hellende positie, waardoor de spierspanning minder wordt. De ronde vormgeving van een trackball muis sluit bovendien uitstekend aan op de hand. Daarnaast hoeft u de muis niet vast te houden of te knijpen, maar ligt uw hand ontspannen op de muis. Werken met een trackball muis werkt al met al erg comfortabel.

Trackball muizen kunnen over het algemeen zowel links- als rechtshandig gebruikt worden.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
 1. Logitech M575 Wireless Trackball
  Excl. BTW € 73,00 Incl. BTW € 88,33

  De Logitech M575 Wireless. Met deze draadloze trackball muis vermindert u het aantal armbewegingen en kunt u comfortabel muizen door de cursor met een simpele beweging van uw duim te laten bewegen. Deze muis draadloos, zowel met USB-receiver alsmede met Bluetooth, te gebruiken.

  Meer Informatie

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Voordelen van het gebruik van een trackball muis

Een trackball muis is erg ergonomisch. De cursor van de muis beweegt u door de trackball te bewegen met uw vingers en/of duim. Hierdoor kan overbelasting worden voorkomen. Daarnaast brengt werken met een Trackball Muis nog andere voordelen met zich mee.

 • Comfort:
  De trackball muis biedt volledige ondersteuning aan uw hand en arm. De trackball blijft altijd op zijn plaats, zodat u uw arm niet hoeft te bewegen om de cursor te bewegen. De geronde vorm ondersteunt uw hand, zodat u de hele dag comfortabel kunt werken.
 • Neemt weinig ruimte in beslag:
  een trackball muis neemt minder ruimte in beslag op het bureau, omdat deze niet over het bureau bewogen hoeven te worden. De trackball muis blijft tijdens het muizen op zijn plaats en is daardoor bij uitstek geschikt voor kleine werkruimten en volle bureaus.
 • Accuraat:
  De cursor van de trackball muis is erg accuraat. Het biedt een uitermate nauwkeurige cursorbediening op elke gewenste plek, van een standaard bureaublad tot op de bank. U kunt overal waar u de trackball wilt gebruiken, profiteren van nauwkeurige cursorbesturing.

Trackball muis kopen?

Wilt u een trackball muis kopen? In ons assortiment vindt u trackball muizen van bekende merken zoals Logitech of Kensington welke garant staan voor een goede kwaliteit. De Logitech M570 Wireless Trackball  is een draadloze variant voor rechtshandig gebruik. Dit model is maar liefst voorzien van 5 knoppen, waaronder een scrollwiel. Bovendien heeft dit model een licht hellende positie, waardoor uw hand en pols meer in een natuurlijke positie staan. De Logitech Trackman Marble Muis (EOL)  en Orbit Optical Trackball Muis  hebben beide een symmetrisch ontwerp, waardoor ze geschikt zijn voor zowel rechts- als linkshandig gebruik.

Heeft u nog vragen of behoefte aan persoonlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseurs via 0413-230000 of via info@easy-ergonomics.nl. Voor een optimale ergonomische werkomgeving, bekijk dan ook de volgende producten: minitoetsenbord , laptopstandaard  en documenthouder.