ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten, zit-sta tafels en bureaustoelen, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Evoline Fliptop (4x230V)-SALE

Artikelnummer
KM010
De EVOline Fliptop 4x230V is een electrificatie module voor energie aansluitingen. Deze module kan eenvoudig in het bureau weggeklapt worden. Deze inbouwmodule heeft 4x een 230 volt aansluiting en is voorzien van een 3 meter aansluitkabel met losse stekker.
Lees meer...
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
Excl. BTW € 167,00 Incl. BTW € 202,07
-
+

Product Page

  • Proefplaatsing aanvragen?

    Bent u niet zeker of dit product uw klachten gaat verhelpen of wilt u ervaren hoe dit product werkt? Vraag dan nu een proefplaatsing aan! Bestel eenvoudig via onze website middels de button PROEFPLAATSING. Lees meer info op deze pagina: Kosteloze Proefplaatsing

Product voordelen

  • 4 x 230V stroom
  • Inbouwmodule
  • Weg te klappen in het bureau
OMSCHRIJVING

Details

De EVOline Fliptop 4x230V is een electrificatie module voor energie aansluitingen. Deze module heeft een stijlvol design en zorgt voor meer ruimte en extra veiligheid, doordat de module eenvoudig in het bureau weggeklapt kan worden.

Deze inbouwmodule heeft 4 x een 230 volt aansluitingen. De module is voorzien van 3 meter aansluitkabel met losse stekker.

Het inbouwframe en de deksel zijn van RVS. De kabels kunnen doorgevoerd worden door middel van een zwarte borstel. De inbouwmaat van deze module is 235 x 150 mm, voor een bladdikte van maximaal 40 mm.

Wees er snel bij want OP=OP zolang de voorraad strekt, dit product gaat uit het assortiment.

SPECIFICATIES

Specificaties

ADVIESPAGINA
PRODUCTVIDEO'S
DOWNLOADS