ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten, zit-sta tafels en bureaustoelen, vraag hiervoor een offerte aan)

 

FlexTop 170 Laptopstandaard

Artikelnummer
LS030

De FlexTop 170 is een laptopstandaard voor het instapniveau en is speciaal ontworpen voor gebruik in ruimtes zoals thuis of het kantoor.
Plaats er lichtgewicht laptops tot 16 inch, tablets en mobiele schermen op. Het hoogwaardige, lichtgewicht aluminium sandwichmateriaal in de trendkleur donkergrijs met een matte afwerking, maakt het bestand tegen deuken en geeft de FlexTop 170 een exclusieve uitstraling.
De flexibele hoogteverstelling zorgt voor een eenvoudige en snelle setup van jouw laptop in een van de zeven hoogtes.


Lees meer...
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
Excl. BTW € 54,99 Incl. BTW € 66,54
-
+

Product Page

  • Proefplaatsing aanvragen?

    Bent u niet zeker of dit product uw klachten gaat verhelpen of wilt u ervaren hoe dit product werkt? Vraag dan nu een proefplaatsing aan! Bestel eenvoudig via onze website middels de button PROEFPLAATSING. Lees meer info op deze pagina: Kosteloze Proefplaatsing

Product voordelen

  • hoogwaardige, lichtgewicht aluminium
  • Hoge kwaliteit, modern design
  • Opvouwbaar & lichtgewicht
OMSCHRIJVING

Details

De FlexTop 170 is een laptopstandaard voor het instapniveau en is speciaal ontworpen voor gebruik in ruimtes zoals thuis of het kantoor.

Plaats er lichtgewicht laptops tot 16 inch, tablets en mobiele schermen op.

Het hoogwaardige, lichtgewicht aluminium sandwichmateriaal in de trendkleur donkergrijs met een matte afwerking, maakt het bestand tegen deuken en geeft de FlexTop 170 een exclusieve uitstraling.

De flexibele hoogteverstelling zorgt voor een eenvoudige en snelle setup van jouw laptop in een van de zeven hoogtes.

De antislipvoetjes voor een stevige standaard en een schuimrubberen voering om jouw apparaat tegen krassen te beschermen, maken de kenmerken van de FlexTop 170 compleet.

Stel jouw laptopscherm in op de optimale hoogte en kijkhoek met de FlexTop 170. Meer visueel comfort, een betere houding en het beste comfort voor je wanneer je aan de computer werkt.

SPECIFICATIES

Specificaties

Opvouwbaar Ja
Met documenthouder Nee
Formaat laptop 12 inch, 13 inch, 14 inch, 15 inch, 16 inch
Aantal standen 7
Afmeting opgevouwen 277mm x 206mm x 7mm
Breedte 206 mm
Diepte 277 mm
Gewicht 225 gr
Hoogte 7 mm
Materiaal Lichtgewicht Aluminium
Max. draagvermogen -
Kleur zilvergrijs
ADVIESPAGINA

Juiste houding laptopstandaard

Het laptopgebruik neemt steeds meer toe. Steeds meer mensen verkiezen een laptop boven een desktop computer. Het nadeel van een laptop is dat de instelbaarheid zeer beperkt is, doordat het scherm niet onafhankelijk van het toetsenbord in hoogte of diepte versteld kan worden. Door deze beperkte instelbaarheid is het vaak niet mogelijk om een ergonomisch verantwoorde houding aan te nemen.

De eerste illustratie laat duidelijk zien wat het probleem is van de beperkte instelbaarheid van de laptop.

1. Doordat het beeldscherm te laag ingesteld staat, dient u voorover te buigen. Dit zorgt voor belasting aan rug en nek.
2. Rechtop zitten zorgt ervoor dat de kijkafstand tot het beeldscherm groot is, waardoor lezen bemoeilijkt wordt. Hierdoor dienen uw ogen een te grote inspanning te leveren waardoor hoofdpijn kan ontstaan.


Het gebruik van een Laptopstandaard  is een eenvoudige oplossing om bovengenoemde problemen te voorkomen of op te lossen. Door het gebruik van een laptopstandaard is het wel noodzakelijk om een losse muis te gebruiken in plaats van het geïntegreerde touchpad van de laptop én tevens dient er een apart toetsenbord gebruikt te worden, bij voorkeur een minitoetsenbord.

Voordelen:

- Brengt uw laptop beeldscherm op de juiste hoogte
- Creëert een ergonomische houding
- Past uw laptopwerkplek aan volgens ARBO wetgeving
- Voorkomt nekklachten
- Voorkomt rugklachten

PRODUCTVIDEO'S
DOWNLOADS