ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten, zit-sta tafels en bureaustoelen, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Galaxy Enkel Monitorarm Gasveer - zilver

Artikelnummer
MA147.02

De Galaxy Enkel Monitorarm Gasveer - zilver biedt een ruimtebesparende en solide monitoroplossing is voorzien van een gasveer en een VESA kop met quick-release systeem, waardoor het scherm, de laptop of tablet houder direct kan worden aangesloten. Beeldschermen kunnen zowel portrait of landscape worden gebruikt. Het maximale draaggewicht ligt rond de 12 kg. Wat deze Monitorarm bijzonder maakt is het feit dat deze ook geschikt is voor de meeste Curved Monitoren.

Lees meer...
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
Excl. BTW € 185,00 Incl. BTW € 223,85
-
+

Product Page

  • Proefplaatsing aanvragen?

    Bent u niet zeker of dit product uw klachten gaat verhelpen of wilt u ervaren hoe dit product werkt? Vraag dan nu een proefplaatsing aan! Bestel eenvoudig via onze website middels de button PROEFPLAATSING. Lees meer info op deze pagina: Kosteloze Proefplaatsing

Product voordelen

  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Ook voor de meeste Curved Monitoren
  • Met bureauklem en bladdoorvoer
OMSCHRIJVING

Details

De Galaxy Enkel Monitorarm Gasveer - zilver biedt een ruimtebesparende en solide monitoroplossing is voorzien van een gasveer en een VESA kop met quick-release systeem, waardoor het scherm, de laptop of tablet houder direct kan worden aangesloten. Beeldschermen kunnen zowel portrait of landscape worden gebruikt. Het maximale draaggewicht ligt rond de 12 kg. Wat deze Monitorarm bijzonder maakt is het feit dat deze ook geschikt is voor de meeste Curved Monitoren. Deze Curved Monitoren hebben veelal een verlegd zwaartepunt waardoor bij de meeste monitorarmen de kop het gewicht niet kan houden en naar voren kiept. Bij deze Galaxy Enkel Monitorarm Gasveer kan je de kop zo goed stellen dat deze de meeste Curved Monitoren niet naar voren kiepen. Mocht dit toevallig bij jou Curved Monitorarm wel het geval zijn, dan kun je bij deze monitorarm, doordat deze deel uitmaakt van een modulair systeem, ook een "vaste" kop los bijbestellen, die sowieso niet kan kiepen. Deze Galaxy Enkel Monitorarm Gasveer wordt geleverd met zowel een bureauklem als een bladdoorvoer voor montage door het tafelblad.

Als u in de toekomst de werkplek wilt aanpassen dan kunt u de Galaxy Enkel Monitorarm Gasveer, die onderdeel uitmaakt van een modulair systeem, op elk gewenst moment aanpassen naar uw eigen behoefte door losse onderdelen bij te bestellen. Bijv met een extra scherm, extra scharnierpunt voor diepte-instelling etc.

De Filex Galaxy is 100% recyclebaar en wordt geproduceerd van duurzame materialen. Combineer dat met de 5 jaar garantie en u wilt nooit meer een andere monitorarm dan de Filex Galaxy!

Ook leverbaar in de kleuren: zwart en wit. Mocht u deze monitorarm met zonder gasveer zoeken dan vind u deze hier.

Zoekt u een specifieke oplossing voor uw monitor(en), neem dan contact op met 1 van onze adviseurs. Zij kunnen helpen met het samenstellen van de gewenste samenstelling.

SPECIFICATIES

Specificaties

Aantal monitoren 1 monitor
Bereik bladdoorvoer max. 8 cm
Bereik bureauklem max. 9,6 cm
Diepte instelling 57 cm
Flexplek (gasveer) Ja
Kantelen ja
Max. gewicht monitor 12 kilo
Max. hoogte 54 cm
Montage Bureauklem, Bladdoorvoer
VESA afmeting 75 x 75 mm, 100 x 100 mm
Kleur Zilver
ADVIESPAGINA
PRODUCTVIDEO'S
DOWNLOADS