ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten, zit-sta tafels en bureaustoelen, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Goldtouch Numpad Wit

Artikelnummer
NT001.01
De Goldtouch Numpad kan op iedere computer worden aangesloten en is speciaal ontworpen om productiviteit en comfort te verhogen. Dit numerieke toetsenbord past uitstekend bij het Goldtouch Toetsenbord, maar past uiteraard ook bij alle andere toetsenborden. USB aansluiting.
Lees meer...
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
Excl. BTW € 77,00 Incl. BTW € 93,17
-
+

Product Page

  • Proefplaatsing aanvragen?

    Bent u niet zeker of dit product uw klachten gaat verhelpen of wilt u ervaren hoe dit product werkt? Vraag dan nu een proefplaatsing aan! Bestel eenvoudig via onze website middels de button PROEFPLAATSING. Lees meer info op deze pagina: Kosteloze Proefplaatsing

Product voordelen

  • Degelijke kwaliteit
  • Met kabel
  • Lichte toetsenaanslag
OMSCHRIJVING

Details

Wanneer u regelmatig gebruik maakt van het numerieke gedeelte van uw toetsenbord raden wij u aan om te werken met een los numeriek toetsenbord. Door gebruik te maken van een los numeriek toetsenbord verhoogt u het comfort evenals de productiviteit.

De Goldtouch Numpad kan op iedere computer worden aangesloten en is speciaal ontworpen om productiviteit en comfort te verhogen.

Dit numerieke toetsenbord is verkrijgbaar in een witte of zwarte versie. De Goldtouch Numpad past uitstekend bij het Goldtouch Toetsenbord, maar past uiteraard ook bij alle andere toetsenborden.

Het Goldtouch Toetsenbord is elders op deze website verkrijgbaar.

SPECIFICATIES

Specificaties

Aansluiting USB Kabel
Besturingsysteem Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Breedte 9,5 cm
Diepte 15,24 cm
Drivers nodig Nee, Plug & Play
Gewicht 195 g
Hoogte 3,2 cm
Lengte Kabel 1,9 m
Stroomvoorziening USB Kabel
Kleur Wit
ADVIESPAGINA
PRODUCTVIDEO'S
DOWNLOADS