ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten, zit-sta tafels en bureaustoelen, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Handshoemouse Shift Medium Bluetooth Links/Rechts

Artikelnummer
EM016.20

De HandshoeMouse Shift is ontstaan vanuit de jarenlange praktijkervaring die we hebben opgedaan met de HandshoeMouse Original. De Shift is ambidexter; hij kan dus zowel met de linker- als de rechterhand gebruikt worden – omschakelen is heel eenvoudig. Hij biedt extra comfort en een meer ontspannen houding doordat de ondersteuning van de hand, vingers en duim vergroot is. Daarnaast zorgt de Bluetooth-verbinding ervoor dat de muis makkelijk draadloos te gebruiken is op vrijwel iedere computer.

Lees meer...
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
Excl. BTW € 129,00 Incl. BTW € 156,09
-
+

Product Page

  • Proefplaatsing aanvragen?

    Bent u niet zeker of dit product uw klachten gaat verhelpen of wilt u ervaren hoe dit product werkt? Vraag dan nu een proefplaatsing aan! Bestel eenvoudig via onze website middels de button PROEFPLAATSING. Lees meer info op deze pagina: Kosteloze Proefplaatsing

Product voordelen

  • Links- en rechtshandig
  • Verbeterde ergonomische grip
  • Geschikt bij duim & armklachten
OMSCHRIJVING

Details

In het ontwerp van de nieuwste Handshoemouse, de HandshoeMouse SHIFT is het ontwerp van de originele Handshoemouse duidelijk terug te vinden . Het nieuwe model biedt nóg meer ondersteuning voor je duim. Voor degenen die HandshoeMouse nog niet kennen: De Handshoemouse is ontwikkeld in samenwerking met de Nederlandse medische Erasmus universiteit in Rotterdam en is bijna twee jaar lang getest in verschillende grote organisaties.De HandshoeMouse Shift is ontstaan vanuit de jarenlange praktijkervaring die men heeft opgedaan met de HandshoeMouse Original. De Shift is ambidexter, d.w.z. hij kan dus zowel met de linker- als de rechterhand gebruikt worden – het omschakelen is heel eenvoudig. Hij biedt extra comfort en een meer ontspannen houding doordat de ondersteuning van de hand, vingers en duim vergroot is. Daarnaast zorgt de Bluetooth-verbinding ervoor dat de muis makkelijk draadloos te gebruiken is op vrijwel iedere computer.

Met de meegeleverde oplaadkabel kunt u de HandshoeMouse Shift desgewenst ook als bedrade muis gebruiken.

Iedere handmaat is uniek qua vorm en de HandshoeMouse Shift sluit daar perfect op aan. De Handshoemouse Shift is verkrijgbaar in verschillende maten voor links- en rechtshandigen en sluit naadloos aan bij iedere handmaat. 

Is deze muis geschikt voor mijn hand?

De draadloze Handshoemouse BlueRay Light Click past als een handschoen en is in verschillende maten verkrijgbaar.

  • Small : 155 t/m 175 mm
  • Medium : 175 mm t/m 195 mm
  • Large : 195 mm t/m 215 mm

Is deze muis geschikt voor mijn hand?

Bij het kiezen van een ergonomische muis is het erg belangrijk dat de muis past bij uw handgrootte. Bij de Handshoemouse meet u de binnenzijde van uw hand vanaf de plooitjes van de pols tot het topje van de ringvinger. Met deze maat kunt u vaststellen welke maat Handshoemouse voor u geschikt is. De onderstaande afbeelding laat zien hoe u uw hand opmeet.

Hoe meet ik mijn hand?

Productvideo's  

 

SPECIFICATIES

Specificaties

Rechts- / Linkshandig Rechts- en linkshandig
Handlengte 18 cm, 19 cm
Handbreedte 7 cm, 8 cm, 9 cm
Aansluiting Draadloos Bluetooth
Aantal knoppen 3
Besturingsysteem Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10, Windows 11, OS X (Mac)
Drivers nodig Nee
DPI / Nauwkeurigheid 1000 dpi
Scrollwiel Ja
Gewicht 250 gram
Programmeerbare knoppen Ja
Stroomvoorziening Oplaadbare accu
Bluetooth Ja
Kleur Zwart
ADVIESPAGINA

Het werken met een standaard muis is één van de belangrijkste veroorzakers van RSI. Het gebruik van een Ergonomische Muis  kan RSI klachten  eenvoudig voorkomen of verminderen.

In hoofdlijnen zijn er 4 belangrijke punten waarom een normale muis lichamelijke klachten kan veroorzaken:

Draaien van de onderarm
Bij het gebruik van een standaard muis is het nodig om de onderarm te draaien zodat de handpalm naar beneden gericht is. Om deze beweging te maken is spierkracht nodig. Een ergonomische muis kan deze draaiing van de onderarm verminderen.


Knijpen van de muis met duim en pink

Bij het gebruik van een standaard muis is het vaak nodig om de muis met de pink en de duim vast te houden (te knijpen). Dit knijpen zorgt voor spierspanning en kan zorgen voor verkramping in hand, pols en onderarm. Bij een ergonomische muis hoeft de muis niet / minder vast gehouden te worden.

De muis is te groot / te klein
Een standaard muis is niet afgestemd op de grootte van de hand. Hierdoor ligt de muis niet lekker in de hand en biedt vaak niet genoeg ondersteuning aan de handpalm en de vingers. Het gevolg is dat de hand niet ontspannen op de muis kan rusten. Bij het kiezen van een ergonomische muis moet u dus goed opletten dat de muis past bij uw handgrootte.

Bewegingen vanuit de pols
Veel mensen maken zijwaartse bewegingen vanuit de pols (knikken van de pols) i.p.v. de beweging te maken vanuit de elleboog en/of schouder.

De bovenstaande 4 punten zijn belangrijke veroorzakers van RSI klachten. Weliswaar zijn dit geen intensieve inspanningen, echter doordat u deze houding meerdere uren per dag aan moet nemen om uw muis te kunnen gebruiken, kunnen uw hand, pols, onderarm en bovenarm signalen afgeven in de vorm van stijve spieren, pijnscheuten en zeurende pijnen. Het negeren van deze signalen kan leiden tot blijvende RSI klachten.     

De minst belastende manier om klachtenvrij te kunnen werken is om een  te gebruiken. Veel van deze muizen hebben een verticale houding en worden daarom ook wel “verticale muis” genoemd.

PRODUCTVIDEO'S
DOWNLOADS