ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 7,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten, bureaustoelen, zit-sta tafels, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Kabelslangen

Heeft u last van losliggende kabels en snoeren? Met een kabelslang werkt u uw kabels netjes weg en voorkomt u een wirwar van kabels. Easy Ergonomics biedt een uitgebreid assortiment aan oplossingen voor het wegwerken van kabels. Op of rond de werkplek, in kasten, op vergadertafels en over de vloer.

Kabelslurf, kabelgrip of kabelspiraal nodig? Hier vindt u alle kabelmanagement producten om van uw werkplek een opgeruimd geheel te maken. Ideaal voor het wegwerken en ordenen van kabels. Bekijk hieronder onze kabelmanagementproducten in diverse maten en vormen.

Heeft u nog vragen of heeft u behoefte aan meer advies? Neem dan vrijblijvend contact op met één van de deskundige adviseurs van Easy Ergonomics. Wij helpen u graag verder! 

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
 1. Kabelslurf Zilver Half-Ovaal - kabelmanagement
  Excl. BTW € 28,00 Incl. BTW € 33,88

  Ook zo'n last van een wirwar aan kabels? Gebruik dan kabelmanagement producten om uw kabels te ordenen. Deze half/ovale, flexibel kabelslurf is geschikt voor verticaal gebruik. De half ovale kabelslurf is per stuk verpakt inclusief (metalen)voetplaat en bevestigingsplaat. Meer Informatie
 2. Kabelslurf Zwart rond - kabelmanagement
  Excl. BTW € 28,00 Incl. BTW € 33,88

  Ook zo'n last van een wir war aan kabels? Gebruik dan kabelmanagement producten om uw kabels te ordenen. Deze ronde kabelslurf is flexibel en geschikt voor verticaal gebruik. Meer Informatie
 3. Kabelslurf Zwart 8-vormig - kabelmanagement
  Excl. BTW € 28,00 Incl. BTW € 33,88

  Ook zo'n last van een wirwar aan kabels? Orden uw kabels met dit kabelmanagement pakket voor verticale toepassing. De kabelslurf bestaat uit losse units inclusief een verzwaarde voet. Meer Informatie
 4. Kabelspiraal Zilver - kabelmanagement
  Excl. BTW € 39,00 Incl. BTW € 47,19

  Heeft u last van losliggende kabels? Gebruik dan kabelmanagement producten om uw kabels te ordenen en uw werkplek beter te organiseren. Deze Kabelspiraal is zeer eenvoudig in gebruik en binnen enkele seconden te installeren. Uw kabels lopen door de spiraal en is geschikt voor bureaus tot een hoogte van 140 cm. Uitermate geschikt voor zit-sta tafels. Meer Informatie
 5. Kabelspiraal Zwart - kabelmanagement
  Excl. BTW € 39,00 Incl. BTW € 47,19

  Ook zo'n last van een wir war aan kabels? Orden uw kabels met dit kabelmanagement pakket voor horizontale toepassing. Deze kabelspiraal is uitermate geschikt voor zit-sta tafels. Meer Informatie

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Varianten kabelslangen

Er zijn diverse varianten van de kabelslang verkrijgbaar:

 

 1. Kabelslurf:  Uw kabels lopen door de slurf en zijn netjes weggewerkt. Kabelslurven zijn zeer eenvoudig in gebruik en snel te installeren. Er zijn kabelslurven in diverse vormen en kleuren.
 2. Kabelgrip: U kunt uw computerkabels, internetkabels, telefoonsnoeren netjes via de kabelgrip  wegwerken. De kabelgrip is eenvoudig te monteren onder uw bureaublad en ideaal voor het ordenen van kabels.
 3. Kabelspiraal:  Uitermate geschikt voor zit-sta werkplekken doordat de kabelspiraal kan uitrekken tot 140 cm. Kabelspiralen zijn zeer eenvoudig in gebruik en binnen enkele seconden te installeren.

 

Combineer kabelslangen met CPU-houders voor een veilige computerwerkplek

Kabelslangen zijn goed te combineren met de CPU-houders van Easy Ergonomics. Op deze wijze ontstaat een efficiënte, veilige en opgeruimde computerwerkplek. De meeste van onze CPU-houders kunt u verticaal ophangen, maar enkele modellen zijn ook geschikt voor horizontale montage of wandmontage. Wanneer u een computer beugel of  PC houder wilt kopen, dient u goed te letten op de maat van uw CPU kast. Er zijn CPU-houders voor de kleinere en de grotere PC's. Bij de specificaties van de producten staat vermeld voor welke maat computer de CPU houder geschikt is.

 

Ergonomisch werken

Wilt u uw werkplek ergonomisch inrichten, zodat u ergonomisch kunt werken? Wilt u graag persoonlijk advies? Neem dan contact op met onze ergonomie adviseurs. Easy Ergonomics is al sinds 2008 dé specialist in ergonomische producten. In ons ruime assortiment vindt u onder andere armsteunenKabelmanagement  en zit-sta bureaus  . Wij bieden een breed assortiment ergonomische producten voor de computerwerkplek. Wij willen u helpen de productiviteit te verhogen en lichamelijke klachten te voorkomen, te verminderen of te verhelpen.