ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten, zit-sta tafels en bureaustoelen, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Kabelmanagement

Werk de bekabeling rondom uw kantoorwerkplek netjes weg door gebruik te maken van een Kabelmanagement product. Staat uw werkplek ook vol met apparaten als een monitor, toetsenbord, muis, telefoon, speakertjes en diverse opladers? De kabels van deze apparatuur kan een chaos veroorzaken op en onder uw bureau en kan bovendien gevaarlijk zijn. Gelukkig hebben we daar een oplossing voor.

Easy Ergonomics biedt de volgende oplossingen:

  • Evoline Modules : Elektrificatie modules zijn een verrijking van de werkplek. De modules van Evoline zijn niet alleen praktisch doordat meerdere apparaten energie en/of data kunnen betrekken vanuit dezelfde bron, maar het is ook een verfraaiing van de werkplek door de stijlvolle vormgeving.
  • Kabelmanagement starterspakketten : Met behulp van onze kabelmanagement starterspakketten werkt u uw kabels netjes weg en voorkomt u een wirwar van kabels. Easy Ergonomics biedt diverse oplossingen voor het wegwerken van kabels. Zo zijn er kabelslurven, kabelgrips en kabelspiralen in diverse kleuren en vormen. Ideaal voor het wegwerken en ordenen van kabels.

Kabelmanagement verzorgen op kantoor

Easy Ergonomics heeft een uitgebreid assortiment kabel management producten. Tevens bieden wij de mogelijkheid om op projectbasis uw totale werkplekken te analyseren en te voorzien van kabelmanagementsystemen. Kabelmanagement systemen zorgen voor een veilige en opgeruimde werkplek.

Hoe gaat Easy Ergonomics te werk?

  1. Ten eerste zal er een inventarisatie plaatsvinden. Om hoeveel werkplekken gaat het? Welke apparatuur is aanwezig? Wat heeft u exact nodig met betrekking tot data- en stroomvoorzieningen? Wij gaan met u in gesprek om uw wensen te bespreken.
  2. Na een uitgebreide inventarisatie zullen wij u een gedetailleerd voorstel doen, waarin wordt uitgelegd wat we precies gaan doen. Kabelmanagement is ten aller tijden maatwerk.
  3. In overleg met u wordt een afspraak gemaakt voor de uitvoering van het kabelmanagement.  Struikelen over kabels, een wirwar van snoeren, lastige kunstjes om de juiste data- over stroomvoorziening te kunnen vinden? Dit is allemaal verleden tijd als u Easy Ergonomics uw kabelmanagement laat verzorgen. 


Voordelen van kabelmanagement

Kabelmanagement heeft een aantal voordelen. U zal minder last hebben van stofophopingen rondom de werkplek. De werkplek ziet er opgeruimd en overzichtelijk uit. Daarnaast is er een ruime beschikbaarheid van stroom- en datavoorzieningen. Ook wordt de kans op kortsluiting en kabelbreuken aanzienlijk gereduceerd. De kabelmanagement systemen van Easy Ergonomics hebben een fraai design en zorgen voor een professionele uitstraling.


Hieronder hebben wij de voordelen nogmaals voor u opgesomd:

  • Minder stofophopingen rondom de werkplek
  • Goede beschikbaarheid stroom en data
  • Voorkoming van kortsluiting en kabelbreuken
  • Overzichtelijke werkplekken
  • Professionele uitstraling


Kabelmanagement kopen?

Wilt u gebruik maken van kabelmanagement, zoals Elektrificatie modules  of Kabelslangen , maar heeft u behoefte aan meer advies? Of heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze adviseurs. Wij helpen u graag verder!

Bekijk ook de volgende ergonomische categorieen: Ergonomische Muis  , Documenthouder   en Laptopstandaard  .