ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten, zit-sta tafels en bureaustoelen, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Swipe to the left

Kennisbank

Hybride Werken: Vier soorten werkplekken

2 years ago

Op basis van kennis en onderzoek creeërt BakkerElkhuizen innovatieve oplossingen voor jouw optimale werkplek. Ons doel is alle beeldschermwerkers in staat te stellen, ook na COVID-19, hun werk te doen in de vorm van hybride werken, en daarbij een actieve bijdrage te leveren aan de geestelijke en lichamelijke gezondheid. Trouw aan ons motto "Work Smart, Feel Good".

Een implementatie van een goed "Hybrid Working" beleid ondersteunen wij met onze kennis en fysieke werkplekoplossingen. Wij identificeren daarin 4 soorten werkplekken, die als leidraad dienen voor het samenstellen van een Hybrid Working beleid.

Kantoor van de toekomst alleen maar een plek om samen te komen?

3 years ago

Op moment van schrijven is de pandemie nog niet voorbij. We hebben een intensief jaar achter de rug vol met onzekerheden, veranderende werkomgevingen en vooruitblikken naar de toekomst. En dat laatste doen we veelvuldig. We horen signalen vanuit de markt, er zijn onderzoeken gedaan over terugkeer naar kantoor en de meest gehoorde term is: Hybrid Working.

11 Tips voor het werken met hybride teams

3 years ago

Hoe bewaak je cultuur, organisatie en mens wanneer op verschillende plekken en in wisselende samenstellingen aan verschillende zaken gewerkt wordt? Het komt vooral neer op communicatie en rekening houden met ieders wensen en verlangens.