ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten, zit-sta tafels en bureaustoelen, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Laptophouder

Wanneer u regelmatig en/of langdurig werkt achter een laptop, adviseren wij om ergonomisch te werken en gebruik te maken van een laptophouder in combinatie met een Mini Toetsenbord en Ergonomische Muis . Een goede, ergonomische lichaamshouding is van grote invloed op uw lichamelijke gesteldheid.  Verkeerde houdingen kunnen leiden tot overbelasting van bepaalde spieren en daaruit voortvloeiende klachten. Het is dus van belang om bewust te zijn van uw houding, op elk moment van de dag. 

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Laptophouder bureau: ergonomische lichaamshouding

Werken met een laptop kan klachten veroorzaken aan de ogen, de polsen, de nek en de rug. Deze klachten worden o.a. veroorzaakt door het beeldscherm wat vast zit aan het toetsenbord, en deze niet onafhankelijk zijn in te stellen van  elkaar. Een ergonomisch ingerichte werkplek draagt bij aan een hogere productiviteit, lager ziekteverzuim en hogere motivatie. Uitgangspunt van een goede lichaamshouding achter uw bureau is dat u rechtop kan zitten, met een rechte rug. Door gebruik te maken van een laptop houder kunt u uw laptop eenvoudig en snel op ooghoogte plaatsen, op een verantwoorde manier werken achter uw laptop en klachten aan nek, schouder en rug voorkomen of verminderen. Er zijn diverse laptophouders op de markt, zoals de opvouwbare laptophouder die ideaal is wanneer u regelmatig op een flexwerkplek werkt of onderweg bent. Of een laptophouder met ingebouwde documenthouder. Easy Ergonomics heeft een ruim assortiment laptophouders in het assortiment. Mocht u nog vragen hebben, of behoefte hebben aan meer advies? Neem dan contact op met onze adviseurs.

Laptophouder kopen bij Easy Ergonomics 

Easy Ergonomics is al ruim 10 jaar dé specialist in ergonomische producten. Wij stellen de klant centraal. Elke dag staan wij klaar voor onze klanten en  zoeken wij samen naar de juiste oplossing voor ergonomische problemen in de computerwerkomgeving. Wij willen ervoor zorgen dat u en uw collega’s gezonder, prettiger en efficiënter kunnen werken en streven naar 100% klanttevredenheid. Daarom bieden wij onze klanten de mogelijkheid om ergonomische hulpmiddelen gedurende 21 dagen vrijblijvend uit te proberen, op uw eigen computerwerkplek, in uw eigen omgeving. Een proefplaatsing is een extra service met een aantal voordelen voor u. Meer informatie over het aanvragen van een proefplaatsing vindt u op de pagina Kosteloze Proefplaatsing .

Als u nog vragen heeft, of meer behoefte heeft aan persoonlijk advies, dan kunt u contact opnemen met onze adviseurs via telefoonnummer +31-413-230000 of per email via info@easy-ergonomics.nl