Laptopstandaarden

Om ergonomisch verantwoord en comfortabel met een laptop te kunnen werken, moet u het beeldscherm op ooghoogte kunnen afstellen. Laptopstandaarden zijn ideaal om uw laptop eenvoudig op de juiste hoogte te plaatsen en uw zithouding te verbeteren. Daarnaast is voor een goede houding het gebruik van een extern toetsenbord, zoals een Mini Toetsenbord of Ergonomisch Toetsenbord , en een Ergonomische Muis  van belang. Onderzoek toont aan dat het gebruik van een laptop in combinatie met een laptopstandaard, ergonomische muis en een mini toetsenbord 30% minder nekbelasting oplevert. Daarnaast kunt u tot 20% comfortabeler werken en stijgt de productiviteit met 15%.

Bent u op zoek naar een standaard voor uw laptop? Easy Ergonomics biedt een ruim assortiment kwalitatief hoogwaardige laptopstandaarden tegen scherpe prijzen. Wilt u zelf testen of dit voor u werkt? Vraag dan direct een kosteloze proefplaatsing aan!

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Vloermat bureaustoel

De wieltjes onder uw bureaustoel  kunnen zorgen voor krassen, strepen, groeven en andere beschadigingen aan uw dure vloer. Dit wilt u natuurlijk niet! De vloermatten of bureaustoelmatten van Easy Ergonomics beschermen uw vloer thuis of op kantoor effectief.  De vloermatten in het assortiment zijn transparant, vallen nauwelijks op en doen daarom geen afbreuk aan uw interieur. De bureaustoel vloermat beschikt over de meest duurzame eigenschappen en biedt de grootste garantie op langdurig gebruik.

Easy Ergonomics heeft transparante vloermatten voor zachte tapijtvloeren (zoals laagpolig tapijt en vloertegels) in het assortiment en vloermatten voor harde vloeren (zoals parket, laminaat en beton). De polycarbonaat matten zijn verkrijgbaar in 3 maten van 90x120 cm, 120x150 cm en 120x183 cm..

Vloermatten voor harde vloeren

De polycarbonaat vloermat zonder noppen is geschikt voor op een harde ondergrond, zoals: beton, tegels, laminaat of een houten vloer.

Voordelen

  • Uw vloer blijft langer mooi, doordat beschadigingen aan uw vloer worden voorkomen.
  • Polycarbonate vloermatten zorgen voor een veilige en comfortabele werkomgeving en voorkomen/verminderen daarnaast onnodige belasting van de rugspieren, doordat uw bureaustoel gemakkelijker te verplaatsen is door de harde ondergrond.
  • Onze vloermatten zijn neutraal en passen door daardoor in iedere kantoorinrichting.
  • De vloermatten zijn gemaakt van transparant kunststof met een licht gestructureerde bovenzijde en hebben een zeer lange levensduur.
  • De vloermatten zijn voorzien van een antislip laag aan de onderzijde, waardoor de mat niet zomaar kan verschuiven.
  • De polycarbonate vloermat zonder nop is milieuvriendelijk, brandveilig, volledig recyclebaar en eenvoudig te reinigen.

Vloermatten voor zachte vloeren

De polycarbonate vloermat met nop is speciaal ontwikkeld voor op een zachte ondergrond, zoals: tapijt of vloerbedekking.

Voordelen

  • De vloermatten passen in elk kantoorinrichting en hebben een zeer lange levensduur.
  • Onze vloermatten worden gemaakt van transparante kunststof met een licht gestructureerde bovenzijde en hebben een zeer lange levensduur.
  • De vloermatten beschikken over een nopjes profiel aan de onderzijde, die ervoor zorgt dat de mat niet zomaar kan verschuiven.
  • De polycarbonate vloermat met nop is milieuvriendelijk, brandveilig en volledig recyclebaar. Daarnaast is deze vloermat gemakkelijk te reinigen.

Vloermat kopen van Easy Ergonomics

Wilt u een vloermat kopen, maar heeft u behoefte aan meer advies? Neemt u gerust contact op met een van onze medewerkers.

Easy Ergonomics adviseert bij (beginnende) RSI klachten het gebruik van een Ergonomische Bureaustoel , Ergonomische Muis  en Ergonomisch Toetsenbord .