Laptopstandaard

Met behulp van een laptopstandaard zet u eenvoudig uw laptop op de voor u ideale hoogte. Op deze wijze, en bij voorkeur in combinatie met een minitoetsenbord  en ergonomische muis , kunt u eenvoudig op een ergonomische verantwoorde manier werken achter uw laptop.

Bent u op zoek naar een standaard voor uw laptop? Easy Ergonomics biedt een ruim assortiment kwalitatief hoogwaardige laptopstandaards tegen scherpe prijzen.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Verminder RSI klachten met een verstelbare laptopstandaard 

Krijgt u last van uw ogen, polsen, nek of rug als u te lang achter een laptop werkt? Dit wordt hoogstwaarschijnlijk veroorzaakt door een verkeerde werkhouding. Het beeldscherm van een laptop zit vast aan het toetsenbord, en deze zijn niet onafhankelijk van elkaar in te stellen. Een laptopstandaard is een in hoogte verstelbare standaard, waarop u de laptop plaatst. Het scherm komt daarmee op ooghoogte, zodat u in een juiste zithouding kunt werken. Een laptopstandaard ook wel eens laptopverhoger of laptopsteun genoemd. Met een laptopstandaard kunt u het beeldscherm op de gewenste hoogte instellen. Zo wordt belasting aan de rug, nek en ogen voorkomen.

 

Een ergonomische laptopstandaard bevordert productiviteit

Het gebruik van een laptop in combinatie met een laptop standaard, ergonomische muis en minitoetsenbord levert ruim 20% verbetering in comfort en 30% minder nekbelasting op. Ergonomisch werken geeft meer ontspanning aan het lichaam, wat de productiviteit bevordert en ervoor zorgt dat u het langer volhoudt. Onderzoek toont dat de productiviteit 15% hoger wordt.

 

Laptopstandaard kopen bij Easy Ergonomics

Door het gebruik van een laptopstandaard te combineren met een ergonomische (mini)toetsenbord en een ergonomische muis wordt u in staat gesteld in een goede werkhouding aan de laptop te werken. Deze opstelling is verplicht wanneer u structureel meer dan 2 uur totaal op een dag werkt achter een laptop. Een laptop standaard is gemakkelijk in te stellen en te kantelen zodat het beeldscherm op de goede hoogte kan worden geplaatst. Wanneer de laptop op meerdere plekken wordt gebruikt, adviseren wij een opvouwbare ergonomische laptopstandaard, zodat deze gemakkelijk meegenomen kan worden in de laptoptas. 

Wilt u graag vrijblijvend een product uitproberen? Vraag dan een proefplaatsing aan! Meer informatie over het aanvragen van een proefplaatsing vindt u op hier. Bekijk ook onze voordelige ergonomische laptopsets  inclusief minitoetsenbord! Probeer het nu 21 dagen gratis!


Waarom online bestellen bij Easy Ergonomics?

Easy Ergonomics is al ruim 8 jaar dé specialist in ergonomische producten. In ons ruime assortiment vindt u onder andere ergonomische muizen, ergonomische (mini-) toetsenborden, documenthouders, laptopstandaards, monitorarmen en CPU- houders. Kortom, vele verschillende ergonomische producten om uw computerwerkplek  te verbeteren, de productiviteit te verhogen en lichamelijke klachten te voorkomen, te verminderen of te verhelpen.