ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten, zit-sta tafels en bureaustoelen, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Laptopstandaard

Om ergonomisch verantwoord en comfortabel met een laptop te kunnen werken, moet u het beeldscherm op ooghoogte kunnen afstellen. Laptopstandaarden zijn ideaal om uw laptop eenvoudig op de juiste hoogte te plaatsen en uw zithouding te verbeteren. Daarnaast is voor een goede houding het gebruik van een extern toetsenbord, zoals een Mini Toetsenbord of Ergonomisch Toetsenbord , en een Ergonomische Muis  van belang. Onderzoek toont aan dat het gebruik van een laptop in combinatie met een laptopstandaard, ergonomische muis en een mini toetsenbord 30% minder nekbelasting oplevert. Daarnaast kunt u tot 20% comfortabeler werken en stijgt de productiviteit met 15%.

Bent u op zoek naar een standaard voor uw laptop? Easy Ergonomics biedt een ruim assortiment kwalitatief hoogwaardige laptopstandaarden tegen scherpe prijzen. Wilt u zelf testen of dit voor u werkt? Vraag dan direct een kosteloze proefplaatsing aan!

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Verminder RSI klachten met een verstelbare laptopstandaard 

Krijgt u last van uw ogen, polsen, nek of rug als u te lang achter een laptop werkt? Dit wordt hoogstwaarschijnlijk veroorzaakt door een verkeerde werkhouding. Het beeldscherm van een laptop zit vast aan het toetsenbord, en deze zijn niet onafhankelijk van elkaar in te stellen. Een laptopstandaard is een in hoogte verstelbare standaard, waarop u de laptop plaatst. Het scherm komt daarmee op ooghoogte, zodat u in een juiste zithouding kunt werken. Laptopstandaarden worden ook wel eens Laptopverhoger of Laptopsteun genoemd. Met een laptopstandaard kunt u het beeldscherm op de gewenste hoogte instellen. Zo wordt belasting aan de rug, nek en ogen voorkomen.

 

Voordelen van ergonomische laptopstandaarden

Het gebruik van een laptop in combinatie met een laptop standaard, ergonomische muis en minitoetsenbord levert meerdere voordelen op:

  • Ruim 20% meer comfort, door een verbeterde werkhouding
  • Tot 30% minder nekbelasting; doordat het beeldscherm van de laptop op ooghoogte wordt gebracht hoeft u de nek wordt minder te buigen. Daarnaast bevinden de armen zich in een meer natuurlijke positie dankzij het gebruik van een extern toetsenbord
  • Onderzoek toont dat de productiviteit 15% hoger wordt. Ergonomisch werken geeft meer ontspanning aan het lichaam, wat de productiviteit bevordert en ervoor zorgt dat u het langer volhoudt.

 

Laptopstandaarden kopen bij Easy Ergonomics

Door het gebruik van een laptopstandaard te combineren met een ergonomische (mini)toetsenbord en een ergonomische muis wordt u in staat gesteld in een goede werkhouding aan de laptop te werken. Deze opstelling is verplicht wanneer u structureel meer dan 2 uur totaal op een dag werkt achter een laptop. Een laptop standaard is gemakkelijk in te stellen en te kantelen zodat het beeldscherm op de goede hoogte kan worden geplaatst. Wanneer de laptop op meerdere werkplekken wordt gebruikt (mobiel of flexwerken), adviseren wij een opvouwbare ergonomische laptopstandaard, zodat deze gemakkelijk meegenomen kan worden in de laptoptas. 

Wilt u graag vrijblijvend een product uitproberen? Vraag dan een proefplaatsing aan! Meer informatie over het aanvragen van een proefplaatsing vindt u op hier. Bekijk ook onze voordelige Ergonomische Laptopsets   inclusief minitoetsenbord! Probeer het nu 21 dagen gratis!


Waarom online bestellen bij Easy Ergonomics?

Easy Ergonomics is sinds 2009 dé specialist in ergonomische producten. In ons ruime assortiment vindt u onder andere de categorieen: Ergonomische Muis , ergonomisch Mini Toetsenbord , Documenthouder ,Laptopstandaard  en CPU Houder . Kortom, vele verschillende ergonomische producten om uw computerwerkplek  te verbeteren, de productiviteit te verhogen en lichamelijke klachten te voorkomen, te verminderen of te verhelpen.