ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten, zit-sta tafels en bureaustoelen, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Laptopstandaard

Om ergonomisch verantwoord en comfortabel met een laptop te kunnen werken, moet u het beeldscherm op ooghoogte kunnen afstellen. Laptopstandaarden zijn ideaal om uw laptop eenvoudig op de juiste hoogte te plaatsen en uw zithouding te verbeteren. Daarnaast is voor een goede houding het gebruik van een extern toetsenbord, zoals een Mini Toetsenbord of Ergonomisch Toetsenbord , en een Ergonomische Muis  van belang. Onderzoek toont aan dat het gebruik van een laptop in combinatie met een laptopstandaard, ergonomische muis en een mini toetsenbord 30% minder nekbelasting oplevert. Daarnaast kunt u tot 20% comfortabeler werken en stijgt de productiviteit met 15%.

Bent u op zoek naar een standaard voor uw laptop? Easy Ergonomics biedt een ruim assortiment kwalitatief hoogwaardige laptopstandaarden tegen scherpe prijzen. Wilt u zelf testen of dit voor u werkt? Vraag dan direct een kosteloze proefplaatsing aan!

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 1. Meest verkocht Mantis Laptopstandaard (ErgoSupply)
  Excl. BTW € 32,00 Incl. BTW € 38,72

  Laagste prijsgarantie! De Mantis is binnen enkele seconden in en uit te klappen, zodat u de laptopstandaard gemakkelijk mee kunt nemen. Kan ook gebruikt worden als iPad standaard / tabletstandaard. Meer Informatie
 2. Meest verkocht Laptopstandaard Traveler – laptophouder
  Excl. BTW € 49,00 Incl. BTW € 59,29

  De Laptopstandaard Traveler is een lichte en compacte laptopstandaard en dus ideaal voor de mobiele laptopgebruiker. Deze laptopstandaard is gemakkelijk in gebruik en geschikt voor bijna iedere laptop. Opvouwbaar en in 6 standen verstelbaar tot een hoek van 35 tot 52 graden. Ook geschikt als tablet standaard / iPad standaard.

  Meer Informatie
 3. FlexTop 170 Laptopstandaard
  Excl. BTW € 54,99 Incl. BTW € 66,54

  De FlexTop 170 is een laptopstandaard voor het instapniveau en is speciaal ontworpen voor gebruik in ruimtes zoals thuis of het kantoor.
  Plaats er lichtgewicht laptops tot 16 inch, tablets en mobiele schermen op. Het hoogwaardige, lichtgewicht aluminium sandwichmateriaal in de trendkleur donkergrijs met een matte afwerking, maakt het bestand tegen deuken en geeft de FlexTop 170 een exclusieve uitstraling.
  De flexibele hoogteverstelling zorgt voor een eenvoudige en snelle setup van jouw laptop in een van de zeven hoogtes.


  Meer Informatie
 4. UltraStand Universal Laptopstandaard
  Excl. BTW € 59,99 Incl. BTW € 72,59

  Geïntegreerde laptopstandaard, altijd bij jou. Deze laptopstandaard kun je nooit vergeten! Je bevestigt deze op de onderzijde van je laptop, deze standaard is geschikt voor een breed scala aan laptopmodellen van 13 tot 16 inch. De UltraStand Universal kan gemakkelijk op de laptop worden bevestigd dankzij de plak strips. Je zult niet eens merken dat je de UltraStand Universal bij je draagt dankzij het extreem lichte gewicht (89 gram) en de dikte (10 mm). Het hoogwaardige aluminium sandwichmateriaal maakt de UltraStand Universal zeer deukbestendig en zeer stabiel. Stel eenvoudig de optimale hoogte in tussen 95 en 160 mm via de flexibele band met magneetsluiting aan de voorzijde. Vergeet voortaan nooit meer jouw laptopstandaard voor jouw mobiele werk en ga overal in een gezondere, comfortabelere houding werken.

  Meer Informatie
 5. Ergofold Laptophouder – laptopstandaard
  Excl. BTW € 65,00 Incl. BTW € 78,65

  De ErgoFold is een opvouwbare, hoogteverstelbare (6 standen) notebook stand gemaakt van Hylite. Hylite is een vederlicht materiaal bestaande uit aluminium met een kunststof tussenlaag. Zowel sterk als duurzaam. De stand heeft een slim vouwmechanisme, welke de ErgoFold laat samenvouwen tot een 6 mm dun pakket. Het vederlichte pakket weegt 360 gram. Geschikt voor notebooks tot 18 inch. Meer Informatie
 6. Ergo-Q 330 Laptopstandaard – laptophouder
  Excl. BTW € 69,00 Incl. BTW € 83,49

  De Ergo-Q 330 Laptopstandaard is een complete laptopstandaard en geïntegreerde documenthouder ineen. Deze laptopstandaard is licht, volledig inklapbaar en past in iedere laptoptas. Deze laptopstandaard is eenvoudig en snel in te klappen tot notitieblokformaat. Meer Informatie
 7. Ergo-Q 160 Laptopstandaard
  Excl. BTW € 69,99 Incl. BTW € 84,69

  De Ergo-Q 160 laptopstandaard biedt de best mogelijke ondersteuning voor jouw mobiele beeldschermwerk in een exclusief design. Het hoogwaardige aluminium sandwichmateriaal in meerdere lagen maakt hem zeer stabiel en onverwoestbaar. Een compact formaat, magneetsluiting en een zeer gering gewicht maken de laptopstandaard bij uitstek geschikt voor mobiel werken. De Ergo-Q 160 is geschikt voor vrijwel elk formaat laptop (tot 17 inch) en werkt ook voor tablets en mobiele schermen.

  Meer Informatie
 8. Ergo-Q 220 Laptopstandaard
  Excl. BTW € 100,00 Incl. BTW € 121,00

  Award winning product, bekroond met diverse prijzen! De Ergo-Q 220 laptopstandaard is een complete mobiele laptop standaard en geïntegreerde documenthouder in één. Deze notebook standaard is licht, volledig inklapbaar en past in iedere laptoptas. In 5 standen verstelbaar. Meer Informatie
 9. Ergo-Q 260 – laptopstandaard
  Excl. BTW € 101,00 Incl. BTW € 122,21

  De Ergo-Q 260 laptopstandaard is een complete mobiele laptop standaard en geïntegreerde documenthouder in één. Deze notebook standaard is licht, volledig inklapbaar en past in iedere laptoptas. In 5 standen verstelbaar. Meer Informatie
 10. Meest verkocht Crystal Laptopstandaard (ErgoSupply)
  Excl. BTW € 49,00 Incl. BTW € 59,29

  De Crystal Laptopstandaard is een in hoogte verstelbare laptopstandaard van hoogwaardig, helder acryl. Door gebruik te maken van een Crystal Laptopstandaard plaatst u het beeldscherm van uw laptop op ooghoogte. Op deze wijze wordt belasting aan de rug, nek en ogen voorkomen/verminderd en kunt u veel comfortabeler werken. 

  Meer Informatie

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Verminder RSI klachten met een verstelbare laptopstandaard 

Krijgt u last van uw ogen, polsen, nek of rug als u te lang achter een laptop werkt? Dit wordt hoogstwaarschijnlijk veroorzaakt door een verkeerde werkhouding. Het beeldscherm van een laptop zit vast aan het toetsenbord, en deze zijn niet onafhankelijk van elkaar in te stellen. Een laptopstandaard is een in hoogte verstelbare standaard, waarop u de laptop plaatst. Het scherm komt daarmee op ooghoogte, zodat u in een juiste zithouding kunt werken. Laptopstandaarden worden ook wel eens Laptopverhoger of Laptopsteun genoemd. Met een laptopstandaard kunt u het beeldscherm op de gewenste hoogte instellen. Zo wordt belasting aan de rug, nek en ogen voorkomen.

 

Voordelen van ergonomische laptopstandaarden

Het gebruik van een laptop in combinatie met een laptop standaard, ergonomische muis en minitoetsenbord levert meerdere voordelen op:

 • Ruim 20% meer comfort, door een verbeterde werkhouding
 • Tot 30% minder nekbelasting; doordat het beeldscherm van de laptop op ooghoogte wordt gebracht hoeft u de nek wordt minder te buigen. Daarnaast bevinden de armen zich in een meer natuurlijke positie dankzij het gebruik van een extern toetsenbord
 • Onderzoek toont dat de productiviteit 15% hoger wordt. Ergonomisch werken geeft meer ontspanning aan het lichaam, wat de productiviteit bevordert en ervoor zorgt dat u het langer volhoudt.

 

Laptopstandaarden kopen bij Easy Ergonomics

Door het gebruik van een laptopstandaard te combineren met een ergonomische (mini)toetsenbord en een ergonomische muis wordt u in staat gesteld in een goede werkhouding aan de laptop te werken. Deze opstelling is verplicht wanneer u structureel meer dan 2 uur totaal op een dag werkt achter een laptop. Een laptop standaard is gemakkelijk in te stellen en te kantelen zodat het beeldscherm op de goede hoogte kan worden geplaatst. Wanneer de laptop op meerdere werkplekken wordt gebruikt (mobiel of flexwerken), adviseren wij een opvouwbare ergonomische laptopstandaard, zodat deze gemakkelijk meegenomen kan worden in de laptoptas. 

Wilt u graag vrijblijvend een product uitproberen? Vraag dan een proefplaatsing aan! Meer informatie over het aanvragen van een proefplaatsing vindt u op hier. Bekijk ook onze voordelige Ergonomische Laptopsets   inclusief minitoetsenbord! Probeer het nu 21 dagen gratis!


Waarom online bestellen bij Easy Ergonomics?

Easy Ergonomics is sinds 2009 dé specialist in ergonomische producten. In ons ruime assortiment vindt u onder andere de categorieen: Ergonomische Muis , ergonomisch Mini Toetsenbord , Documenthouder ,Laptopstandaard  en CPU Houder . Kortom, vele verschillende ergonomische producten om uw computerwerkplek  te verbeteren, de productiviteit te verhogen en lichamelijke klachten te voorkomen, te verminderen of te verhelpen.