ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten, zit-sta tafels en bureaustoelen, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Laptopverhoger

Een laptopverhoger vormt in combinatie met een minitoetsenbord en Ergonomische Muis  de basis voor uw ergonomisch ingerichte (mobiele) werkplek. Een Laptopstandaard  is een in hoogte verstelbare standaard, waarop u de laptop op ooghoogte kunt plaatsen. Uit onderzoek blijkt dat de werkhouding door gebruik van laptop verhoging significant verbetert, doordat de nek minder gebogen wordt en de onderarmen zich in een neutrale positie bevinden. Een beeldscherm op de juiste hoogte voorkomt klachten aan de rug, nek en ogen. Dit komt de productiviteit ook ten goede.

Werk op een ergonomische verantwoorde manier achter uw laptop en bekijk onze diverse hoogwaardige laptopstandaards tegen zeer goede prijzen.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 1. Meest verkocht Mantis Laptopstandaard (ErgoSupply)
  Excl. BTW € 32,00 Incl. BTW € 38,72

  Laagste prijsgarantie! De Mantis is binnen enkele seconden in en uit te klappen, zodat u de laptopstandaard gemakkelijk mee kunt nemen. Kan ook gebruikt worden als iPad standaard / tabletstandaard. Meer Informatie
 2. Meest verkocht Laptopstandaard Traveler – laptophouder
  Excl. BTW € 49,00 Incl. BTW € 59,29

  De Laptopstandaard Traveler is een lichte en compacte laptopstandaard en dus ideaal voor de mobiele laptopgebruiker. Deze laptopstandaard is gemakkelijk in gebruik en geschikt voor bijna iedere laptop. Opvouwbaar en in 6 standen verstelbaar tot een hoek van 35 tot 52 graden. Ook geschikt als tablet standaard / iPad standaard.

  Meer Informatie
 3. FlexTop 170 Laptopstandaard
  Excl. BTW € 54,99 Incl. BTW € 66,54

  De FlexTop 170 is een laptopstandaard voor het instapniveau en is speciaal ontworpen voor gebruik in ruimtes zoals thuis of het kantoor.
  Plaats er lichtgewicht laptops tot 16 inch, tablets en mobiele schermen op. Het hoogwaardige, lichtgewicht aluminium sandwichmateriaal in de trendkleur donkergrijs met een matte afwerking, maakt het bestand tegen deuken en geeft de FlexTop 170 een exclusieve uitstraling.
  De flexibele hoogteverstelling zorgt voor een eenvoudige en snelle setup van jouw laptop in een van de zeven hoogtes.


  Meer Informatie
 4. UltraStand Universal Laptopstandaard
  Excl. BTW € 59,99 Incl. BTW € 72,59

  Geïntegreerde laptopstandaard, altijd bij jou. Deze laptopstandaard kun je nooit vergeten! Je bevestigt deze op de onderzijde van je laptop, deze standaard is geschikt voor een breed scala aan laptopmodellen van 13 tot 16 inch. De UltraStand Universal kan gemakkelijk op de laptop worden bevestigd dankzij de plak strips. Je zult niet eens merken dat je de UltraStand Universal bij je draagt dankzij het extreem lichte gewicht (89 gram) en de dikte (10 mm). Het hoogwaardige aluminium sandwichmateriaal maakt de UltraStand Universal zeer deukbestendig en zeer stabiel. Stel eenvoudig de optimale hoogte in tussen 95 en 160 mm via de flexibele band met magneetsluiting aan de voorzijde. Vergeet voortaan nooit meer jouw laptopstandaard voor jouw mobiele werk en ga overal in een gezondere, comfortabelere houding werken.

  Meer Informatie
 5. Ergofold Laptophouder – laptopstandaard
  Excl. BTW € 65,00 Incl. BTW € 78,65

  De ErgoFold is een opvouwbare, hoogteverstelbare (6 standen) notebook stand gemaakt van Hylite. Hylite is een vederlicht materiaal bestaande uit aluminium met een kunststof tussenlaag. Zowel sterk als duurzaam. De stand heeft een slim vouwmechanisme, welke de ErgoFold laat samenvouwen tot een 6 mm dun pakket. Het vederlichte pakket weegt 360 gram. Geschikt voor notebooks tot 18 inch. Meer Informatie
 6. Ergo-Q 330 Laptopstandaard – laptophouder
  Excl. BTW € 68,00 Incl. BTW € 82,28

  De Ergo-Q 330 Laptopstandaard is een complete laptopstandaard en geïntegreerde documenthouder ineen. Deze laptopstandaard is licht, volledig inklapbaar en past in iedere laptoptas. Deze laptopstandaard is eenvoudig en snel in te klappen tot notitieblokformaat. Meer Informatie
 7. Ergo-Q 160 Laptopstandaard
  Excl. BTW € 69,99 Incl. BTW € 84,69

  De Ergo-Q 160 laptopstandaard biedt de best mogelijke ondersteuning voor jouw mobiele beeldschermwerk in een exclusief design. Het hoogwaardige aluminium sandwichmateriaal in meerdere lagen maakt hem zeer stabiel en onverwoestbaar. Een compact formaat, magneetsluiting en een zeer gering gewicht maken de laptopstandaard bij uitstek geschikt voor mobiel werken. De Ergo-Q 160 is geschikt voor vrijwel elk formaat laptop (tot 17 inch) en werkt ook voor tablets en mobiele schermen.

  Meer Informatie
 8. Ergo-Q 220 Laptopstandaard
  Excl. BTW € 100,00 Incl. BTW € 121,00

  Award winning product, bekroond met diverse prijzen! De Ergo-Q 220 laptopstandaard is een complete mobiele laptop standaard en geïntegreerde documenthouder in één. Deze notebook standaard is licht, volledig inklapbaar en past in iedere laptoptas. In 5 standen verstelbaar. Meer Informatie
 9. Ergo-Q 260 – laptopstandaard
  Excl. BTW € 101,00 Incl. BTW € 122,21

  De Ergo-Q 260 laptopstandaard is een complete mobiele laptop standaard en geïntegreerde documenthouder in één. Deze notebook standaard is licht, volledig inklapbaar en past in iedere laptoptas. In 5 standen verstelbaar. Meer Informatie
 10. Meest verkocht Crystal Laptopstandaard (ErgoSupply)
  Excl. BTW € 49,00 Incl. BTW € 59,29

  De Crystal Laptopstandaard is een in hoogte verstelbare laptopstandaard van hoogwaardig, helder acryl. Door gebruik te maken van een Crystal Laptopstandaard plaatst u het beeldscherm van uw laptop op ooghoogte. Op deze wijze wordt belasting aan de rug, nek en ogen voorkomen/verminderd en kunt u veel comfortabeler werken. 

  Meer Informatie

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Waarom een laptopverhoger?

Volgens de Arbowet in Nederland mag een werknemer slechts 2 uur per dag werken op een laptop zonder externe hulpmiddelen zoals een laptopverhoger. Als werknemers langer met een laptop willen werken mag het toetsenbord en beeldscherm niet uit één geheel bestaan. Door gebruik te maken van verhoging voor uw laptop, een extern ergonomisch (mini)toetsenbord en een ergonomische muis kunt u toch ergonomisch verantwoord werken.

Laptop verhoging bevordert de productiviteit

De naam zegt het in feite al: laptopverhoger. Door gebruik te maken van een laptopverhoger wordt het beeldscherm van de laptop omhoog geplaatst. Het scherm komt hiermee op ooghoogte (verhoging laptop) en op deze wijze wordt belasting aan de rug, nek en ogen voorkomen/verminderd. U zult merken dat u veel comfortabeler kunt werken. Een laptop in combinatie met eenlaptopverhoger , Ergonomische Muis  en Mini Toetsenbord  levert ruim 20% verbetering in comfort en 30% minder nekbelasting op. Onderzoek toont dat de productiviteit 15% hoger wordt.

Easy Ergonomisch: deskundig advies en excellente service

Een goed ergonomisch ingerichte computerwerkplek voor iedere computergebruiker, dat is waar Easy Ergonomics naar streeft. Uit onderzoek en ervaring blijkt dat men op een ergonomisch ingerichte computerwerkplek, met onder andere een laptop verhoger, veel gezonder, prettiger en efficiënter werkt. Het ziekteverzuim zal teruglopen en de arbeidsproductiviteit stijgt.

Excellente service staat centraal bij Easy Ergonomics: wij geven deskundig advies, snel antwoord op uw vragen en daarnaast bieden wij de mogelijkheid om geselecteerde producten 21 dagen vrijblijvend te testen!

Bent u op zoek naar een ergonomisch hulpmiddel voor uw computerwerkplek? Bekijk dan ons assortiment. Van Ergonomische Bureaustoel tot muismat, van ergonomische muis tot zit-sta tafel; Easy Ergonomics heeft alles in huis.